4000 TL Yayın ve Oyun Bilgisayarı Toplama

EmreKarazeybek

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle merhaba,ben 4000 veya daha düşük bir bütçeye oyun ve aynı zamanda yayın bilgisayarı toplamak istiyorum daha doğrusu hazır toplanmış Webtekno'nun toplamış olduğu bilgisayardır: Armor 2578 [webtekno] | R5 2600 MSi RX 570 Armor 8G 8GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com özelliklerini rami 16Gb olarak ve işlemciyi Amd Ryzen 5 2600X olarak değiştirdim bu fiyata sıfır olarak daha iyi veya aynı pc üzerinde neleri değiştirebileğimi söylerseniz sevinirim hepinize sonsuz teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz PSU, SSD kötü. Donanım Arşivi V4'e 16 GB RAM yapıp yanına da ekstradan başka bir yerden HDD alıp al derim.

Alınmaz PSU, SSD kötü. Donanım Arşivi V4'e 16 GB RAM yapıp yanına da ekstradan başka bir yerden HDD alıp al derim.
Ama ben zaten R5 2600X işlemcili bir pc ve 16 GB Ram olan bir Pc toplamak istiyorum eğer dediğiniz sistemi alırsam ramler 16 gb olduğunda 4600-4800 gibi bir fiyat oluyor yani gamepower ve james donkey o kadar kötü markalar değil bence ama fikirlerinize saygım sonsuz.

Ben bu sistemi öneriyorum. Ben de almayı düşünüyorum.

Şöyle 1 sistem yaptım;

Kasa;Sharkoon V1000 3x Led Fanlı USB 3.0 Pencereli Micro ATX Kasa V1000WINDOW

Power;Cooler Master Elite V3 Mpw-6001-Acabn1 600W Aktif Pfc 120Mm Fanlı Güç Kaynağı

Ssd;ePttAVM - Adata SU650 3D NAND 2.5" Sata 3.0 Ssd Disk 480GB ASU650SS-480GT-R

Anakart;Gigabyte B450M DS3H (rev. 1.0) Soket AM4 Micro ATX AMD B450 Anakart GAB45MDSH-00-G - Nanokatalog

Ram(2 tane al.);Patriot 8 GB DDR4 3000MHz VIPER GAMING PVS48G300C6

İşlemci;AMD RYZEN 5 2600 3.9GHz 65W Wraith FAN AM4+

Ekran Kartı;XFX RX 580 GTS XXX Edition 8GB PCIe 256bit Ekran Kartı - Nanokatalog

Bütçeni 50 tl aştım. Ama ödersin diye umuyorum. Bu sistemle gayet akıcı 1 şekilde hem oyun Oynayıp hem de Twitch yayını ya da vs. yapabilirsin. Kesinlikle bunları almanı tavsiye ediyorum. Eğer parça montajlamayı bilmiyorsan. Donanım arşivinin detaylı bilgisayar toplama videosunu İzleyebilirsin.

Benim Söylediğim bütün parçalar sıfır. Ama sizin sistemde ekran kartı 2.el. ve 2 sistemin arasında Sadece 30 tl fark var. Niye peki 30 tl farkla 2.el ekran kartlı 1 sistem alsın ki?

Benim Söylediğim bütün parçalar sıfır. Ama sizin sistemde ekran kartı 2.el. ve 2 sistemin arasında Sadece 30 tl fark var. Niye peki 30 tl farkla 2.el ekran kartlı 1 sistem alsın ki?
Çünkü sizin önerdiğiniz sistemdeki RAM'lerin voltajları yüksek ve çipin üreticisi kaliteli değil. Ayrıca önerdiğiniz SU650 model SSD'ler kronik sorunlu. Ekran kartı konusunda haklısınız, sizin bağlantısını yazdığınız ekran kartını alabilir.

Teşekkür ederim bir bütçe belirledik zaten 50 tl 100 tl çok fark etmez.
T
Teşekkürler öneriniz için gözden geçireceğim.
Her şeyi güzel de Ram sıkıntısı olabilir çünkü arkada yayın,oyun,discord vs. açık olacağı için Ram yetmeyebilir ama düşüneceğim.

Son düzenleme:
Kral 1 tane daha eklersin ilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…