Test çözmek falan için kullanacağım. Bütçe artabilir. Lazer yazıcılar mantıklı mı?
Bunun scanner özelliği yok sanırım.Ocak 2023'ten beri kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı en az 1000 adet renkli baskı almışımdır daha tankları yarıya bile gelmedi zaten 4 bin baskı ömrü var. Kesinlikle öneririm ben de YKS sürecinde almıştım daha etkili çalışmak için işime yaradı hala da yaramaya devam ediyor.
EPSON ECOTANK L1250 WiFi MÜREKKEP TANKLI YAZICI (C11CJ71402) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
EPSON ECOTANK L1250 WiFi MÜREKKEP TANKLI YAZICI (C11CJ71402) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Aynen sizin attığınız hem daha ucuz hem de scanner özelliği var sizinkini tercih etmesi daha mantıklı olur sanırım indirime girmiş benim aldığım zamanda o benim ürünümden çok daha pahalıydı.Bunun scanner özelliği yok sanırım.
7 gündeki en düşük fiyat diyor, ben de bunu kullanıyorum çok memnunum.Aynen sizin attığınız hem daha ucuz hem de scanner özelliği var sizinkini tercih etmesi daha mantıklı olur sanırım indirime girmiş benim aldığım zamanda o benim ürünümden çok daha pahalıydı.
7 gündeki en düşük fiyat diyor, ben de bunu kullanıyorum çok memnunum.
Bu en tasarruflusu.Bir de Wi-Fi olan ürün atar mısınız? Lazer yazıcı daha tasarruflu olmaz mı?
L3251 modelinde wifi var.Bir de Wi-Fi olan ürün atar mısınız? Lazer yazıcı daha tasarruflu olmaz mı?
Bu en tasarruflusu.
L3251 modelinde Wi-Fi var.
Bunu bilmiyorum ama kartuşlu sanırım, Epsondaki direk mürekkep çok uzun idare ediyor ve kaliteli çıkarıyor. Eğer scanner istemiyorsanız L1250'ye bakabilirsiniz.O da çok pahalı hocam. HP Laserjet 107W 4ZB78A Wi-Fi Mono Lazer Yazıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu olmaz mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.