Forumu uzun süredir takip ediyorum baya bilgi edindim sayenizde hepinize teşekkür ederim öncelikle...
Hem oyun hem render çizimleri için kullanacağım bir sistem toplamak istiyorum.
Aklımda bir kaç bir şey var ama emin olamadım hala o yüzden sistem önerisi istiyorum sizlerden...
Öncelikle 4 5 markanın GTX970 i var hangisinden daha iyi fps alınır hangisi daha iyi soğutur herkes farklı bir şey söylüyor forumda ve GTX970 lerde çıkan VRAM sorunu kafamı kurcalıyor. AMD tarafında eş değer bir ekran kartı bulamadım. Hala gönlüm GTX970 den yana...
Diğer bir sorum ise Overclock yapmak sağlıklı mı yani tamam daha iyi bir performans alınıyor ama işlemci için diğer parçalar için yıpratıcı oluyor mu?
Sistemde olmazsa olmazlarım;
27" Monitör (Ben ASUS VS278H ı beğendim hem fiyat hem tepki süresi çok iyi)
Ram Slotunu 8 GB tek parça düşünüyorum daha sonra bir 8 daha almayı düşünüyorum.(Sizce 16 GB ram çok mu fazla olur, Render çizimleri çok fazla ön bellek kullanıyor 8 GB yeterli gelir mi?)
İntel' in kendi soğutucusu hangi durumlarda yetersiz gelir? İşlemci soğutucusu almak şart mı?
PSU olarak Corsair VS550 düşünüyorum yeterli gelir mi?
Bulunduğum yerde voltajda dalgalanma oluyor UPS almam şart mı?
Çok soru sordum mazur görün ama bir sürü konu açıp forumda kalabalık yapmak istemedim, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler iyi forumlar...
Recep ve Ali abi sizlerinde yorumlarını bekliyorum. Videolarınız için teşekkürler onları izleyerek çok bilgi edindim