Teşekkür ederim ama birden benim kendim yaptığım hatanın farkına vardım hepinizden özür dilerim ben O.C yapmayacağımdan sistemi değiştirdim şimdiki görüşlerinizi bunun üzerinde yaparsanız sevinirim.
Teşekkür ederim ama birden benim kendim yaptığım hatanın farkına vardım hepinizden özür dilerim ben O.C yapmayacağımdan sistemi değiştirdim şimdiki görüşlerinizi bunun üzerinde yaparsanız sevinirim.Eki Görüntüle 142712
Oradan toplayamıyorum ya. Normalde ben PC yi kendim gidip görüp almam lazım yani öyle olunca içimde bir huzursuzluk oluyor. Umarım beni anlamışsınızdır.
Oradan toplayamıyorum ya. Normalde ben PC yi kendim gidip görüp almam lazım yani öyle olunca içimde bir huzursuzluk oluyor. Umarım beni anlamışsınızdır.
Sanırım Trabzon' da oturuyorsunuz. Eğer İstanbul' daysanız Sinerji' nin mağazası bulunmakta. Gidip gözünüzle görerek alabilirsiniz.(Ben de Trabzon'luyum)
Sanırım Trabzon' da oturuyorsunuz. Eğer İstanbul' daysanız Sinerji' nin mağazası bulunmakta. Gidip gözünüzle görerek alabilirsiniz.(Ben de Trabzon'luyum)
Overclock yapılabilen bir sistem toplamanıza gerek yok. Açıkçası dandik olmuş. Öyle güçlü bir anakart almak için Youtuber falan olmanız lazım çok abartmışsınız