E er4yz4 Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2014 #11 Hepinizin ellerine sağlık çok teşekkürler
E er4yz4 Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2014 #12 Sizce msi gtx 970 4G twin frozer mı almalıyım yoksa asus gtx rog strix mi ? Bu konuyla ilgili forumlarda dolaştım bazısı zotac diyor bazısı evga diyor sizce ne almalıyım ?
Sizce msi gtx 970 4G twin frozer mı almalıyım yoksa asus gtx rog strix mi ? Bu konuyla ilgili forumlarda dolaştım bazısı zotac diyor bazısı evga diyor sizce ne almalıyım ?
xmrhkn Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 86 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2014 #13 er4yz4 dedi: Sizce msi gtx 970 4G twin frozer mı almalıyım yoksa asus gtx rog strix mi ? Bu konuyla ilgili forumlarda dolaştım bazısı zotac diyor bazısı evga diyor sizce ne almalıyım ? Genişletmek için tıkla... Arada pek fark olmaz MSI'nın yeni fan tasarımı vb daha iyi olabilir ancak performans bakımından neredeyse fark yok MSI ile Asus arasında. Ben bir Asus ROG fanboyu olarak Asusu tercih ediyorum ama diğer yorumları da beklemelisin.
er4yz4 dedi: Sizce msi gtx 970 4G twin frozer mı almalıyım yoksa asus gtx rog strix mi ? Bu konuyla ilgili forumlarda dolaştım bazısı zotac diyor bazısı evga diyor sizce ne almalıyım ? Genişletmek için tıkla... Arada pek fark olmaz MSI'nın yeni fan tasarımı vb daha iyi olabilir ancak performans bakımından neredeyse fark yok MSI ile Asus arasında. Ben bir Asus ROG fanboyu olarak Asusu tercih ediyorum ama diğer yorumları da beklemelisin.