HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 21 Kasım 2021 #21 Max Caulfield dedi: Kullanıcı hatası. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam ne demek istediniz?
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.270 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #22 HD4450 dedi: Anlamadım hocam ne demek istediniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını yolladığında "kullanıcı hatası" deme ihtimalleri yüksek.
HD4450 dedi: Anlamadım hocam ne demek istediniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını yolladığında "kullanıcı hatası" deme ihtimalleri yüksek.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 21 Kasım 2021 #23 Max Caulfield dedi: Ekran kartını yolladığında "kullanıcı hatası" deme ihtimalleri yüksek. Genişletmek için tıkla... Ben hiç öyle bir şey yaşamadım ihtimal var doğrudur ama ben gene de garantili alırdım veya yakınımda olan birisinden alırdım bütün testleri yapıp.
Max Caulfield dedi: Ekran kartını yolladığında "kullanıcı hatası" deme ihtimalleri yüksek. Genişletmek için tıkla... Ben hiç öyle bir şey yaşamadım ihtimal var doğrudur ama ben gene de garantili alırdım veya yakınımda olan birisinden alırdım bütün testleri yapıp.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #24 Max Caulfield dedi: Kullanıcı hatası. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Max Caulfield dedi: Kullanıcı hatası. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et