Demek istediğim şu 4-5 sene öncesinin 1000 TL'ye dizilip yine de oynatmayan sistemine şu an 4 verilmez iş görsün diye 2.5 3 olabilir yani kendi toplasa daha iyi sistem toplar 4'e bence oradan buradan
Biraz bencil davrandım tabii de yani 4000 TL az para değil sonuçta ancak onun karşılığı olarak Valoda 100 FPS bence toplanmaya değecek bir sistem değil yada almaya o yüzden öyle söyledim
Alınabilir bence bu forumdaki bazı insanları anlamıyorum ben kötü sistem alınmaz falan filan arkadaşım 4 bin TL'ye ne bekliyorsun'ki hani? Sana adam Galaxy sistem verecek hali yok.
Mario falan yazmışlar kafayı yiyeceğim bendeki sistem i5 3470 Sapphire Vapor-X R7 250X ekran kartı GTA 5 70 FPS orta yüksek ayarlar Valorant 150-200 FPS LoL 250-300FPS fakat 144 sabitliyorum.
Alınabilir bence bu forumdaki bazı insanları anlamıyorum ben kötü sistem alınmaz falan filan arkadaşım 4 bin TL'ye ne bekliyorsun'ki hani? Sana adam Galaxy sistem verecek hali yok.
Mario falan yazmışlar kafayı yiyeceğim bendeki sistem i5 3470 Sapphire Vapor-X R7 250X ekran kartı GTA 5 70 FPS orta yüksek ayarlar Valorant 150-200 FPS LoL 250-300FPS fakat 144 sabitliyorum.
Hocam herkes kendi fikrini yazıyor. Yani senin düşüncelerinde bana anlamsız geliyor. Ne yapayım şimdi bende senin için mi aynı şeyleri düşüneyim ? O zaman bütün piyasadaki bilgisayarlar alınır. Boşuna gelip konu açıyorlar buraya.