hacimantvv Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 608 Çözümler 2 17 Mart 2022 #11 iPhone X kullanıyorum. Sorunsuz çalışıyor, memnunum. 5650 TL ye aldım ben ikinci el.
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #12 hacimantvv dedi: iPhone X kullanıyorum. Sorunsuz çalışıyor, memnunum. 5650 TL'ye aldım ben ikinci el. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 4 senedir kullanmaktayım, yeşil ışık problemi ben yaşamadım kaç kere yere düşürdüm hiçbir şey olmadı. Face ID problemi ise ekran değiştikten sonra serial ID'sini aktarmandan takarsa tabii kullanamaz yapmayın şöyle şeyler kronik hatalar falan.
hacimantvv dedi: iPhone X kullanıyorum. Sorunsuz çalışıyor, memnunum. 5650 TL'ye aldım ben ikinci el. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 4 senedir kullanmaktayım, yeşil ışık problemi ben yaşamadım kaç kere yere düşürdüm hiçbir şey olmadı. Face ID problemi ise ekran değiştikten sonra serial ID'sini aktarmandan takarsa tabii kullanamaz yapmayın şöyle şeyler kronik hatalar falan.