4000 TL'ye %75 klavye önerisi

Bütçe
3500-4000

JackCooper

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INNO3D 3060
R5500
Gigabyte A520MH
Windows 10
Corsair Delta RGB
Gamebooster Fire Storm
Waizowl OGM Pro V2
Asus VG279QA
Logitech G733
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, 2 yıldır game booster G918 firestorm klavyesini kullanıyorum ve artık tuşları basmamaya başladı (temizlediğim halde) ve büyük gelmeye başladı. Önceden mouse değişterecektim fakat mouse hala iyi çalışıyor ve bana yetiyor dav2 mini. Bana 3500-4000 lira bütçeyle alınabilecek %75 klavye önerir misiniz? Siyah olursa sevinirim. Sağlam olsun, tuşları yıllar geçse de bozulmasın, ses tekerleği olsun bir de red ya da blue switch olmasın başım ağrıdı artık.

Merhaba arkadaşlar, 2 yıldır game booster G918 firestorm klavyesini kullanıyorum ve artık tuşları basmamaya başladı (temizlediğim halde) ve büyük gelmeye başladı. Önceden mouse değişterecektim fakat mouse hala iyi çalışıyor ve bana yetiyor dav2 mini. Bana 3500-4000 lira bütçeyle alınabilecek %75 klavye önerir misiniz? Siyah olursa sevinirim. Sağlam olsun, tuşları yıllar geçse de bozulmasın, ses tekerleği olsun bir de red ya da blue switch olmasın başım ağrıdı artık.

Hocam bunun tuşlarla çerçevesinin arasında çok mesafe (yana doğru çok geniş üstten bakınca) var. Daha böyle W75 gibi olmasını istiyorumda.
Stoklara gelirse w75 black alabilirsin hocam.
Bir tek attığım ve w75 biliyorum isteklerine göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı