4000 TL'ye Akıllı Telefon Tavsiyesi

Hokus Pokus

Hectopat
Uzatmaya gerek yok. Bütçem 4000 TL. Herhangi bir esnetme yapamam bütçede. Ayrıca internetten almayacağım. MediaMarkt ve Vatan gibi bayi şirketlerinden alacağım. Bu fiyatın yukarısında tavsiye yapmazsanız sevinirim. Sağ olun. 😎

Uzatmaya gerek yok. Bütçem 4000 TL. Herhangi bir esnetme yapamam bütçede. Ayrıca internetten almayacağım. MediaMarkt ve Vatan gibi bayi şirketlerinden alacağım. Bu fiyatın yukarısında tavsiye yapmazsanız sevinirim. Sağ olun. 😎

Hocam telefonu ne ağırlıklı kullanacaksınız ona göre bir öneri yapalım bir de Vatan ve MediaMarkt gibi yerler 300-400 daha pahalıya satar :(

Hocam telefonu ne ağırlıklı kullanacaksınız ona göre bir öneri yapalım bir de Vatan ve MediaMarkt gibi yerler 300-400 daha pahalıya satar :(
Farkındayım. Ailem internet alışverişlerine pek güvenmiyor o yüzden. Ayrıca Telefonu sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum. Ayrıca kamerası da iyi olsun istiyorum. Oppo Reno 4 Modelinin şarj sorunları varmış diye duydum. Normalde çok kararlıydım onu almaya. M51 dediler hakkaten bi' arkadaşımdan baktım tank gibi telefon hiç taşınacak ahvali yok.

Farkındayım. Ailem internet alışverişlerine pek güvenmiyor o yüzden. Ayrıca telefonu sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum. Ayrıca kamerası da iyi olsun istiyorum. Oppo reno 4 modelinin şarj sorunları varmış diye duydum. Normalde çok kararlıydım onu almaya. M51 dediler hakkaten bi' arkadaşımdan baktım tank gibi telefon hiç taşınacak ahvali yok.

Hocam benim de ailem almayacaktı ama baktılar A12'yi bile 2700'e satıyor adamlar internetten A12'den çok çok daha iyi bir telefon aldılar :D.
Reno 4 modelinin şarj sorunu olduğunu hocam ilk kez sizden duydum hocam benim bildiğim o sorun Lite modelinde var ama.

Hocam benim de ailem almayacaktı ama baktılar A12'yi bile 2700'e satıyor adamlar internetten A12'den çok çok daha iyi bir telefon aldılar :D.
Reno 4 modelinin şarj sorunu olduğunu hocam ilk kez sizden duydum hocam benim bildiğim o sorun Lite modelinde var ama.
Ustam valla OPPO Türkiye'nin sitesinde girdim orada elinde Reno 4 tutan bir hanımefendi vardı. O fotoğrafın yorumlarında herkes şarj demiş başka bir şey dememiş.

Geçen hafta bende oppo reno 4 aldım. Gayet hafif, ince bir telefon. 7000 mAh batarya var diye de takoz gibi telefon almak saçma geldi bana. Oldukça memnunum şuan kararımdan.

Şarj konusunda ilk birkaç gün eski versiyonu ile kullandım gayet rahat bir şekilde 1 günü geçiyordu. Son 3 gündür de en güncel android sürümünde kullanıyorum gene aynı şarj oranı bir sıkıntı yok gördüğüm kadarıyla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı