Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #31 Ooo hocam, PSU'nuz Rampage. En kısa sürede değiştirin.
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 3 Kasım 2020 #32 isimsizkahraman dedi: Nesi sorunlu? Isınma sorunları yalan dolan. İnternetteki test videolarına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu, olmazsa olmaz CW sorunu, Fanların tır motoru gibi çalışması, fanların sürtünmesi. Gayet yeterli sebepler.
isimsizkahraman dedi: Nesi sorunlu? Isınma sorunları yalan dolan. İnternetteki test videolarına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu, olmazsa olmaz CW sorunu, Fanların tır motoru gibi çalışması, fanların sürtünmesi. Gayet yeterli sebepler.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 3 Kasım 2020 #33 Emircanazik dedi: Hocam kasa modelini bilmiyorum ancak size bir fotoğraf atabilirim. Genişletmek için tıkla... Buraya ekran kartı nasıl sığacak?
Emircanazik dedi: Hocam kasa modelini bilmiyorum ancak size bir fotoğraf atabilirim. Genişletmek için tıkla... Buraya ekran kartı nasıl sığacak?
Emircanazik Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Kasım 2020 #34 isimsizkahraman dedi: Buraya ekran kartı nasıl sığacak? Genişletmek için tıkla... 2 Fanlı kartlar sığıyor ancak 3 fanlı pek mümkün değil.
isimsizkahraman dedi: Buraya ekran kartı nasıl sığacak? Genişletmek için tıkla... 2 Fanlı kartlar sığıyor ancak 3 fanlı pek mümkün değil.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Kasım 2020 #35 Gigabyte kartının sığmayacağını düşünüyorum. Bir de o PSU'yu değiştirin hocam. Bileşenlerinize zarar verebilir. Son düzenleme: 3 Kasım 2020
Gigabyte kartının sığmayacağını düşünüyorum. Bir de o PSU'yu değiştirin hocam. Bileşenlerinize zarar verebilir.
Emircanazik Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Kasım 2020 #36 WaIter White dedi: Gigabyte kartın sığmayacağını düşünüyorum. Bir de o PSU'yu değiştirin hocam. Bileşenlerinize zarar verebilir. Genişletmek için tıkla... PSU’yu yeni aldım Rampage'nin bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum.
WaIter White dedi: Gigabyte kartın sığmayacağını düşünüyorum. Bir de o PSU'yu değiştirin hocam. Bileşenlerinize zarar verebilir. Genişletmek için tıkla... PSU’yu yeni aldım Rampage'nin bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Kasım 2020 #37 Emircanazik dedi: PSU’yu yeni aldım Rampage'nin bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... 14 gün geçmemişse direkt iade edin.
Emircanazik dedi: PSU’yu yeni aldım Rampage'nin bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... 14 gün geçmemişse direkt iade edin.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #38 İade etme şansınız var ise iade edin hocam.
Emircanazik Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Kasım 2020 #39 Maalesef iade şansım yok 14 gün geçti bile. Aldığım bilgisayarcı gayet iyi bir model olduğunu söylemişti.
Maalesef iade şansım yok 14 gün geçti bile. Aldığım bilgisayarcı gayet iyi bir model olduğunu söylemişti.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Kasım 2020 #40 Emircanazik dedi: Sorum başlıktaki gibidir. (Şu anki ekran kartım GTX 1070 Ti) Genişletmek için tıkla... Hocam az daha biriktirip RTX 2080ya da 3000 serisinden alabilirsiniz. Çünkü elinizdeki kart oldukça iyi.
Emircanazik dedi: Sorum başlıktaki gibidir. (Şu anki ekran kartım GTX 1070 Ti) Genişletmek için tıkla... Hocam az daha biriktirip RTX 2080ya da 3000 serisinden alabilirsiniz. Çünkü elinizdeki kart oldukça iyi.