4000 TL'ye bilgisayar toplama

Bütçe
4000 TL
Bu linkten iyisi yok. Süper fiyat.
Özelleştirme kısmından SSD'yi Kingston HyperX 240 GB seçtim, ekran kartını ise Galax GTX 1660S seçtim, kasayı ise Dark seçip 4058₺'ye getirdim. Parayı denkleştirdiğim an sipariş vereceğim bu şekilde. Tavsiye ederim, çok iyi fiyata denk geliyor böyle.
***Düzeltme yapıyorum, ürün fiyatı bugün itibarıyla 4200₺'ye çıkmış bahsettiğim değişikliklerle. Zamlanmış fiyatlar... Üzdü.

Bu linkten iyisi yok. Süper fiyat.
Özelleştirme kısmından SSD'yi Kingston HyperX 240 GB seçtim, ekran kartını ise Galax GTX 1660S seçtim, kasayı ise Dark seçip 4058₺'ye getirdim. Parayı denkleştirdiğim an sipariş vereceğim bu şekilde. Tavsiye ederim, çok iyi fiyata denk geliyor böyle.
***Düzeltme yapıyorum, ürün fiyatı bugün itibarıyla 4200₺'ye çıkmış bahsettiğim değişikliklerle. Zamlanmış fiyatlar... Üzdü.
Ürünü inceledim ekran kartı rx590 ssd yi ve kasayı düşürünce anca 4000 bine indirebildim.
Böyle birşey alınabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200105_135430_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200105_135430_com.android.chrome.jpg
    133,4 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı