4000 TL'ye ekipman önerisi

Bütçe
4000

Emrearisoy

Decapat
Daha fazla  
İyi günler. Eğer imkanım olursa en fazla 1 ay içerisinde bilgisayar alıyorum ve 4000TL ekipman için ayırıyorum. Eğer 3000TL'ye düşürebilirseniz benim için daha iyi olur. Klavye olarak %60'lık bir şeyler arıyorum. Teşekkür ederim.

Kral mouse olarak kesinlikle ve kesinlikle elin büyükse ve palm şekilde tutuyorsa SteelSeries Prime alıyorsun klavye olarak Redragon K617 Fizz 1600 ediyor toplam bunlar kulaklık içinde Wireless almanı öneririm o konuda da Logitech G435 olabilir ama kablolu olabilir diyorsan Corsair HS80 alabilirsin bundan iyi 3'lu kurulmaz sanıyorum.

Kanka o zaman bak mouse SteelSeries Prime gamepad 8BitDo Ultimate C Ali Express'te indirim vardı 1000 TL geliyordu toplam 1600 etti 1K ya Redragon K617 Fizz 2600 kalan parayada H2002P kulaklık alıyorsun bu 4luden iyi bir ekipman kuramazsin gibi.

H2002P yerine bir önerin var mı dostum Havit'le aram pek iyi değil.

Kanka o zaman bak mouse SteelSeries Prime gamepad 8BitDo Ultimate C Ali Express'te indirim vardı 1000 TL geliyordu toplam 1600 etti 1K ya Redragon K617 Fizz 2600 kalan parayada H2002P kulaklık alıyorsun bu 4luden iyi bir ekipman kuramazsin gibi.

Bir de gamepad yönünden kullandın mı veya kullanan var mı, başka bir önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
H2002P yerine bir önerin var mı dostum Havit'le aram pek iyi değil.

Bir de gamepad yönünden kullandın mı veya kullanan var mı, başka bir önerisi olan var mı?

Kanka H2002P gayet yeterli ve güzeldir pişman etmez Wireless bir kulaklık kablosuz istersen Logitech G435 öneririm gamepad forumda çok kullanan var ve sıkıntısız sorunsuz bu fiyatin en iyi gamepadidir. 8BitDo Ultimate C harici adamakıllı bu fiyata gamepad zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı