Butragueno Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 13 8 Haziran 2022 #1 Konu başlığında belirttiğim gibi mümkün mü? Elimde ASUS R7 240 2 GB ekran kartı var, yeni bir ekran kartı alana kadar kullanmayı düşünüyorum. Bütçeyi en fazla 4500 liraya çıkarabilirim, yardımcı olursanız sevinirim. MSI B560M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe RAM, SSD, PSU ve kasa hakkında bilgim olmadığı için önerilerinizi bekliyorum, tercihim ikinci el ürün olmaması, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
Konu başlığında belirttiğim gibi mümkün mü? Elimde ASUS R7 240 2 GB ekran kartı var, yeni bir ekran kartı alana kadar kullanmayı düşünüyorum. Bütçeyi en fazla 4500 liraya çıkarabilirim, yardımcı olursanız sevinirim. MSI B560M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe RAM, SSD, PSU ve kasa hakkında bilgim olmadığı için önerilerinizi bekliyorum, tercihim ikinci el ürün olmaması, teşekkürler.