4000 TL'ye F/P IPS monitör önerisi

Bütçe
4000 TL

denamed

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Samsung Odyssey G3
Zamanında fiyatından dolayı aldığım Samsung Odyssey G3 aşırı fazla Ghosting'e sahip, ve IPS panel denemek istiyorum.
Sahibinden'de takaslı ilanlara biraz da cebimden ekleyip monitörü değiştirmeyi planlıyordum ama bu arkadaşa denk geldim.

Ne yalan söyleyeyim elimdeki monitörü satmaya çok üşeniyorum fakat yorumlarınıza göre bu arkadaşı almak durumunda kalabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Satmaya değecek bir monitör g3.) ghosting canavarı olduğunu AOC'a geçince daha iyi anlayacaksınız.

Maalesef. 2. el piyasası konusunda bilgin var mı? Hiçbir sorunu yok temiz kullanıldı 1 yıl önce 3K ya almıştım şimdi de 3K ya satmaya çalışacağım kakalayacak birileri bulursam. Leş gibi monitör.

Maalesef. 2. el piyasası konusunda bilgin var mı? Hiçbir sorunu yok temiz kullanıldı 1 yıl önce 3K ya almıştım şimdi de 3K ya satmaya çalışacağım kakalayacak birileri bulursam. Leş gibi monitör.

Şu an sıfırı 5-6k arası. İkinci el piyasası 3000-4000 arası ilanlar var. En hızlı satış için 3000'e koyup pazarlıkla 2700 civarına satarsınız.
(Tahmini pazarlık rakamı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…