4000 TL'ye Gamepad önerisi

Bütçe
4000tl

Kurolekx06

Hectopat
Öncelikle aktif olarak Xbox 9. nesil controller kullanıyorum. Fakat sıkıntım, sürekli olarak kolun RB veya LB tuşlarının kırılması. FIFA oyuncusu olduğum için istemeden tuşlara sert basabiliyorum; bu nedenle sürekli kırılıyor. Yaklaşık 10 kere kırmışımdır sanırım. İkinci kol olarak 8BitDo Ultimate 2C almıştım fakat onda da daha ilk günden RT tuşunu kırdım. Bu nedenle aradığım ilk özellik sağlamlık. İkinci olarak kablosuz controller tercih ediyorum; Bluetooth ya da dongle olması fark etmez. Son olarak bütçe olarak maksimum 4000 TL’ye kadar çıkabilirim.

Hocam sorun controllerda değil sizde. Xbox'ın LB ve RB tuşlarını 10 kez kırdıysanız size gamepad dayanmaz fakat 4K bandında öneride bulunayım gene de. 8 BitDo Ultimate Bluetooth veya GameSir Cyclone 2 bakın.

Aynı gamepad ile sorunlar yaşayan birisi olarak bende konuyu takibe alayım. Bende de sürekli sol joistik bozuluyor. Yine göndereceğim garantiye ama usandırdı bu problem.

İkisi de kronik sorunlar. Easysmx d10'un mantıklı bir seçim olacağını düşünüyorum. Bumper yapısı Xbox kolundan daha farklı bir yapıda ve stickler de tmr stickler yani drift yapmayan ve çok daha hassas kaliteli stickler.

EasySMX D10'u listeme aldım, güzel bir kol gibi gözüküyor. Ayrıca Fantech EOS Pro II S de dikkatimi çekti. Fantech nasıl bir koldur sizce?

Hocam sorun controllerda değil sizde. Xbox'ın LB ve RB tuşlarını 10 kez kırdıysanız size gamepad dayanmaz fakat 4K bandında öneride bulunayım gene de. 8 BitDo Ultimate Bluetooth veya GameSir Cyclone 2 bakın.
Hocam, evet ben kolu sert kullandığımın farkındayım fakat yine de Xbox kullanan tanıdıklarımda da aynı sorunu yaşayan mevcut. Ayrıca Microsoft Türkiye, LB/RB tuşlarının kırılmasını garanti kapsamına alıyor. Bunlardan önerdiğiniz modellerden 8bitdo'ya pek yakın değilim ama Gamesir'i araştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…