4000 TL'ye GTX 1660Ti sisteme işlemci ve anakart önerisi

suspa

Centipat
Daha fazla  
Normalde GT720 olan ekran kartımı 1 yıl önce GTX1660 Ti ile değiştirmiştim. 1 yıldır i5-3470 işlemci ve adını bile hatırlayamadığım eski bir anakart ile istediğim her oyunu rahatsız etmeyecek şekilde oynadım. Çok bir para harcamadan sisteme ufak bir güncelleme yapmak istiyorum. Aklımda i5 10400F veya Ryzen 5 5500 almak var. Bir de 2. el işlemciyi destekleyecek bir anakart alsam bana yeter. Bütçem işlemci için 3500 4000 arası anakart için ise çok para harcamayı düşünmüyorum. Önerebileceğiniz işlemci veya anakart var mı? Duruma göre bütçeyi artırabilirim de.

5600 var hocam 4000'e neden 5500 alıyorsunuz?

İşi biraz daha ucuza kapatmaya çalışıyorum 5500 ile 5600 arasında ne kadar fark var
En basitinden anlatacak olursak bende bilgisayar almadan önce baktığımda CS gibi oyunlarda 50-70fps oynadığını görmüştüm.

En basitinden anlatacak olursak bende bilgisayar almadan önce baktığımda CS gibi oyunlarda 50-70fps oynadığını görmüştüm.
5600 ün birkaç farklı modeli var sanırsam x h vs. daha önce hiç amd kullanmadığım için bilmiyorum ne farkları var bir de anakart olarak ne önerebilirsiniz

5600'ün birkaç farklı modeli var sanırsam X h vs. daha önce hiç AMD kullanmadığım için bilmiyorum ne farkları var bir de anakart olarak ne önerebilirsiniz?

Anakartı bilen arkadaşlar önerse daha iyi olur. Ben kendim 5600 düz olanını kullanıyorum memnunum. X vs. modelleri arasindaki farki bilmiyorum hocam ama 5500'den çok daha iyi olduğuna eminim.

Biraz araştırdım 5600g apu 5600x ise overclocklu modelmiş anladığım kadarıyla. Aralarından en mantıklısı düz 5600 f/p olarak yanınada anakart olarak ne almamı tavsiye edersiniz

Biraz araştırdım 5600g apu 5600x ise overclocklu modelmiş anladığım kadarıyla. Aralarından en mantıklısı düz 5600 f/p olarak yanınada anakart olarak ne almamı tavsiye edersiniz
Dediğim gibi hocam anakartı bilen arkadaşlar önersin. Hayırlı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…