E ededilzih Femtopat Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 177 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #11 arda_qw_0 dedi: 11gb vram Genişletmek için tıkla... Evet optimum yeterli olur 16 mb ön bellekli bu işlemciler. Alınca 4-5 yıl daha çok rahat idare eder en kötü orta ayarlara düşersin oyunlarda
arda_qw_0 dedi: 11gb vram Genişletmek için tıkla... Evet optimum yeterli olur 16 mb ön bellekli bu işlemciler. Alınca 4-5 yıl daha çok rahat idare eder en kötü orta ayarlara düşersin oyunlarda
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.353 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #12 arda_qw_0 dedi: Şimdi ben bu parçaları başka yerden aldım çoğu parçayı Vatan'dan alacağım vatan da bunları toplarlarlar mı? Genişletmek için tıkla... Evet vatan bunları bir sistem haline getirir fakat sadece Vatan'dan aldığın ürünleri birleştirirler. Başka yerden parça getirirsen birleştirmezler.
arda_qw_0 dedi: Şimdi ben bu parçaları başka yerden aldım çoğu parçayı Vatan'dan alacağım vatan da bunları toplarlarlar mı? Genişletmek için tıkla... Evet vatan bunları bir sistem haline getirir fakat sadece Vatan'dan aldığın ürünleri birleştirirler. Başka yerden parça getirirsen birleştirmezler.