4000 TL'ye işlemci ve RAM hariç sistem toplama

Chole

Decapat
Arkadaşlar, elimde i5 2400 işlemci ve G.Skill 8 GB Ripjaws DDR4 RAM'inden 2 tane var. Bütçem ise 4000 TL, işlemciyi değiştirmeden bu fiyata en güçlü sistemi toplar mısınız lütfen? Kütüphanemdeki oyunlarda 0 dakika yazısı görmekten bıktım

i5 2400, DDR3 RAM'ler için bir işlemcidir. O sokete DDR4 takamazsınız. Maalesef ya yeni RAM alacaksanız ya da yeni işlemci. Hangisini yapmak istiyorsunuz?

İşlemciyi yenilemek daha mantıklı olur bence.
i5 2400.

GTX 1050 Ti.

Tam performans alırsın.

RAM'leri sat DDR3 al.

DDR3 daha eski nesil değil mi? İşlemciyi satıp DDR4 sistem toplasam ekran kartından kısmam gerekir ama değil mi :/

Tabii ki öyle ama bütçe belirtmemişsin.

Yukarıda yazmıştım 4000 TL.
DDR3 daha eski. İşlemciyi satıp hemen hemen 4300-4400 TL civarına güzel bir sistem toplanabilir.

Monitör dahil mi?

Başlıkta bile 4000 TL yazıyor. @Brave22

Monitör dahil değil Allah'tan SSD'de var bu arada onun dışında hiçbir parça yok.
DDR3 daha eski. İşlemciyi satıp hemen hemen 4300-4400 TL civarına güzel bir sistem toplanabilir.

Monitör dahil mi?

Başlıkta bile 4000 TL yazıyor. @Brave22

4000 TL ile güzel bir sistem toplanabilir mi yoksa üste çıkılmalı mı PUBG'yi 1080 High'da sorunsuz oynatsa yeter bana.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…