Merhaba, bütçem maksimum 4000TL. Düzgün ölçüm yapan, mümkünse gelen mesajları vs gösteren, günlük kullanıma uygun bir akıllı saat lazım. Saati Android telefonla yöneteceğim. Güncel piyasa ve akıllı saat teknolojisine hakim değilim o yüzden soruyorum, bu fiyat bandında Bluetooth kulaklık bağlayıp müzik dinlemek gibi özellikleri olan varsa daha iyi olur.
Hocam akıllı saatlerde en önemlisi bence pil. Samsung Active'de kullandım ama sarja koymaktan gına gelmişti. Aktif olarak Huawei GT2 kullanıyorum (AOD açık halde) 7 8 gün gidiyor. Kapalı olunca daha iyi gidiyor. Bütçe arttırma şansınız olursa GT4 öneririm kesinlikle. Şarj süreleri olsun spor verileri de gayet iyi.
Hocam akıllı saatlerde en önemlisi bence pil. Samsung Active'de kullandım ama sarja koymaktan gına gelmişti. Aktif olarak Huawei GT2 kullanıyorum (AOD açık halde) 7 8 gün gidiyor. Kapalı olunca daha iyi gidiyor. Bütçe arttırma şansınız olursa GT4 öneririm kesinlikle. Şarj süreleri olsun spor verileri de gayet iyi.
En ucuz Huawei Watch Fit 3 Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei Watch Fit 3 Akıllı Saat özelliklerini incele, 3.783,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!