4000 TL'ye kadar fare önerisi

bachmeier

Kilopat
Daha fazla  
Hem palm hem de claw tutuşu kullanan biriyim ve yaklaşık 19-20 cm uzunluğunda ele sahibim, özellikle FPS oyunları için mouse önerinize ihtiyacım var. Kablolu ya da kablosuz olması hiç fark etmez sadece en iyi performansı bekliyorum. Duyum olarak aklımda olan ürünler Logitech Superlight serisi ve BenQ Zowie serisi

Hocam merhaba,
Yıllardır Logitech G300S modelini kullanıyorum elde duruşu çok rahat hiçbir sıkıntısını görmedim taş gibi maşallah.

Hocam merhaba,
Yıllardır Logitech G300S modelini kullanıyorum elde duruşu çok rahat hiçbir sıkıntısını görmedim taş gibi maşallah.
çok çok eskiden gri olan versiyonunu kullanmıştım daha ilk senesinde sol tıkı çift basıyor hatta spray atarken silah duruyordu 🤣

neden önerdiğinizi de rica etsem belirtebilir misiniz, teknik özelliklerinden çok anlamadığım için bilen birine sormam gerekiyor.

Bütçeyi aşabilirseniz eşi olmayan bir fare.
Diğerlerine oranla farkı nedir biraz açıklayabilir misiniz?

Çok çok eskiden gri olan versiyonunu kullanmıştım daha ilk senesinde sol tıkı çift basıyor hatta spray atarken silah duruyordu 🤣

Neden önerdiğinizi de rica etsem belirtebilir misiniz, teknik özelliklerinden çok anlamadığım için bilen birine sormam gerekiyor.

Diğerlerine oranla farkı nedir biraz açıklayabilir misiniz?

Hocam griler sorunlu kötü zaten ben yıllardır siyah kullanıyorum 9.5 yıldır kullanıyordum geçen hafta LoL'den dolayı kırdım şimdi tekrar aynı modelden aldım hala memnun.

Hocam griler sorunlu kötü zaten ben yıllardır siyah kullanıyorum 9.5 yıldır kullanıyordum geçen hafta LoL'den dolayı kırdım şimdi tekrar aynı modelden aldım hala memnun.
doğrudur tabii ama bütçem varken biraz daha iyi ürünlere bakmak istiyorum yine de öneriniz için çok teşekkür ederim.

DPI ve Polling Rate çok yüksek hocam. 100 milyon tıklama ömrü ve ayrıca kablolu veya kablosuz kullanım mümkün.
Lamzu Thorn 4K ile biraz karşılaştırıp bütçem yeterse alacağım, yalnız sormak istediğim bir şey var; DPI değerinin bu kadar yüksek olması sadece yüksek çözünürlüklü monitörlerde mi iş yapıyor ve ayriyeten 4000 HZ bile çoğu oyun tarafından desteklenmezken 8000 HZ bana bir fayda sağlayacak mı? Şimdiden teşekkür ederim öneri ve cevabınız için

doğrudur tabii ama bütçem varken biraz daha iyi ürünlere bakmak istiyorum yine de öneriniz için çok teşekkür ederim.

Lamzu Thorn 4K ile biraz karşılaştırıp bütçem yeterse alacağım, yalnız sormak istediğim bir şey var; DPI değerinin bu kadar yüksek olması sadece yüksek çözünürlüklü monitörlerde mi iş yapıyor ve ayriyeten 4000 HZ bile çoğu oyun tarafından desteklenmezken 8000 HZ bana bir fayda sağlayacak mı? Şimdiden teşekkür ederim öneri ve cevabınız için
DPI ile çözünürlüğün bir alakası yok fakat yüksek çözünürlükte daha hassas kullanım olmuyor değil. Ayrıca farenin DPI ve hız ayarını yapma olanağı var sanırsam bu farede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı