Bu bütçelere DarmoShark alınmaz.Darmoshark Top75 HE Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
TamamBu bütçelere DarmoShark alınmaz.
Z75S bakabilirsiniz.Merhaba.
Benim 1000 - 4000 TL arasında bir bütçem var. Biraz araştırdım ve sanırım bu klavyeyi almaya karar verdim.
Bu fiyat bandında klavye sesi olarak tok olması, RGB ve mekanik olması, TKL tarzı küçük klavyeler olması tercihim. Bu şekilde bir öneriniz var mıdır? Ya da direkt bunu al derseniz de almayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarını için.
Merhaba.
Benim 1000 - 4000 TL arasında bir bütçem var. Biraz araştırdım ve sanırım bu klavyeyi almaya karar verdim.
Bu fiyat bandında klavye sesi olarak tok olması, RGB ve mekanik olması, TKL tarzı küçük klavyeler olması tercihim. Bu şekilde bir öneriniz var mıdır? Ya da direkt bunu al derseniz de almayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarını için.
Bakacağım teşekkür ederimZ75S bakabilirsiniz.
İnanılmaz tatlı gözüküyor çok hoşuma gitti şimdiden buna da bakacağım çok teşekkürler.VGN V87 PRO Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Aradiginiz tarzda ve cok iyi klavye oldugunu dusundum. Bataryasi olsun her seyi attiginiz urunle kiyasla daha iyi.
Teşekkür ederim attığınız modellerin arasında ilk attığınız gördüm ve beğenmiştim ama bu attığımız tasarımı bir tık goşuma gitmişti ama attıklarını tekrar inceleyeceğim. TeşekkürlerIyi bir klavye degil attiginiz model, daha iyi secenekler var.
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1)
Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir.www.gaming.gen.tr
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Bakacağım teşekkür ederim
İnanılmaz tatlı gözüküyor çok hoşuma gitti şimdiden buna da bakacağım çok teşekkürler.
Yani görüntü çok kötü duymadığı sürece çok önemli değil yazdığım kriterler daha önemli benim için, örnek verdiğim klavyenin yapısı farklı olması dikkatimi çekmişti sadeceAKKO Doraemon Rainbow 5087s TKL RGB Mekanik Gaming Klavye
Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen AKKO, şimdi Türkçe dil desteği ile çok daha erişilebilir! Artık tüm menülere, ayarlara ve özelliklere anadilinizde ulaşabilir…www.gaming.gen.tr
Böyle şeyler de var, tam nasıl bir görüntü lazım hocam size?