4000 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
4000
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-58-72FA Notebook (NH.QM0EY.009) # İntel Core i7 12650h # NVIDIA GeForce RTX 8 GB 4060 GPU # 32 GB 4800 Mhz DDR5 Ram # 1+1= 2 TB M.2 NVMe PCIe 1 TB SATA 3.0 SSD # 1080p 165 Hz 3ms %100sRGB # Wi-fi 6 Bluetooth 5.1 1000mps Ethernet # 330W Adaptör # Lenovo R25İ-30 # Ajazz 159 Apex # Aula F75 # GameNote h2002p
Max 4K bütçem var. Beni özellikleri bakımından üzmeyecek Valorant, CS ve hikayeli oyunları yüksek akıcılıkla dolgun renklerle oynayabileceğim monitör ihtiyacım var. GP bull T10 İncehesap'ta 3.5k tavsiye eder misiniz, başka önerileriniz var mı? Teşekkür ederim.

Max 4K bütçem var. Beni özellikleri bakımından üzmeyecek Valorant, CS ve hikayeli oyunları yüksek akıcılıkla dolgun renklerle oynayabileceğim monitör ihtiyacım var. GP bull T10 İncehesap'ta 3.5k tavsiye eder misiniz, başka önerileriniz var mı? Teşekkür ederim.
selamlar buna da bak istersen

selamlar buna da bak istersen

Fiyatı bakımından hoşuma gitti ama bazı başlıklarda ghosting probleminden çokça bahsedilmiş sizde böyle bir sıkıntı oldu mu?

Cihaz hoşuma gitti sizin bildiğiniz kronik problemi var mı modelin bazı modeller özellikle tavsiye edilmemiş bu modelde öyle bir problem yoksa listeme alabilirim güzel cihazmış teşekkürler.

Pivot istiyorsanız 24GN65R-B

Cihaz hoşuma gitti sizin bildiğiniz kronik problemi var mı modelin bazı modeller özellikle tavsiye edilmemiş bu modelde öyle bir problem yoksa listeme alabilirim güzel cihazmış teşekkürler.
Çoğu başlıkta bu fiyat skalasında bu cihaz önerilmiş alan herkes çok memnun görünüşe bakılırsa bende uzun yıllar kullanmak istiyorum beni sıkıntısız götürecek gibi duruyor. Akakçe den baktığımda en ucuz pttavm de gözüküyor sizce aldığımda sıkıntı çıkar mı ölü piksel garantisi mevcut mu? Yoksa itopya da sepete ekleyince 4.5 k ya düşüyor hiç düşünmeden ordan mı alayım sizin fikriniz nedir teşekkür ederim.

Pivot istiyorsanız 24GN65R-B
Pivot ayak çok önemli değil benim için olsa iyi olur ama olmasada olur kafasındayım.

Fiyatı bakımından hoşuma gitti ama bazı başlıklarda ghosting probleminden çokça bahsedilmiş sizde böyle bir sıkıntı oldu mu?

Benim bildiğim kronik bir problemi yok, diyeni de görmedim. Eğer fiyat yükseltebilirsen üstte atılan aoc u öveni ve tavsiye edeni fazla. Tabi benim attığımda kaliteli ve iyi bir monitördür

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı