Quasar9587
Hectopat
Daha fazla
MSI anakartım var. Kasa konusunda biraz tereddütlüyüm. Kasa bakarken MPG Velox 100P Airflow ilgimi tasarım vb. çekti daha önce kimse sormamış ama anakart kasa uyumu hakkında MSI TR bilgi vermese de MSI sitesinde "kolay erişim için bir USB GEN2x2 Type-C bağlantı noktasını 20 Gbps ile köprüleyerek MPG Velox 100 serisini bir MSI anakartla sinerji haline getirin." diyor. Gerçekten dediği var mı yoksa biraz lafta mı kalıyor?
Yan panel 3 fan destekleyip kasa 5-6 cm daha geniş olsa hiç düşünmeden alırdım. 2 fanla birlikte 4000 küsura geliyor ve tasarım açısından daha çok hoşuma gidiyor. Buna alternatif olarak 5000D var ancak bunda da sadece 2 fan olması, ki kaliteli 3 fan alsam 500'den aşağı değil, 4700 civarına geliyor.
Sizce hangi kasayı tercih etmeliyim? MSI tercih edersem çok mu sıkışık olur? Başka kasa da önerebilirsiniz. Fikrinizi almak için açtım. Ayrıca eğer MSI kasa anakart uyumlu yapan varsa vadettiği hızları verip vermediğine dair bilgi verirse sevinirim.
Sistemim:
Yan panel 3 fan destekleyip kasa 5-6 cm daha geniş olsa hiç düşünmeden alırdım. 2 fanla birlikte 4000 küsura geliyor ve tasarım açısından daha çok hoşuma gidiyor. Buna alternatif olarak 5000D var ancak bunda da sadece 2 fan olması, ki kaliteli 3 fan alsam 500'den aşağı değil, 4700 civarına geliyor.
Sizce hangi kasayı tercih etmeliyim? MSI tercih edersem çok mu sıkışık olur? Başka kasa da önerebilirsiniz. Fikrinizi almak için açtım. Ayrıca eğer MSI kasa anakart uyumlu yapan varsa vadettiği hızları verip vermediğine dair bilgi verirse sevinirim.
Sistemim:
- B650 MSI Carbon anakart.
- AMD R9 7900X.
- Cooler Master 360 mm sıvı soğutma.