4000 TL'ye klavye önerisi

oguzhantukuc

Megapat
Yer
Ordu
Daha fazla  
Merhaba,

TKL olmayan, ortada mümkünse büyük enter tuşu olan, kablosuz kablolu fark etmez, RGB olmasına gerek yok ışıklandırma olsun yeterli, hissiyat ve tepkime süresi güncel standartlara uygun CS2 oynamak ve günlük kullanım amaçlı klavye önerilerinize ihtiyacım var.

Teşekkürler.

Wraith W75.
Siyah daha ucuz istersen onu al.

TKL olmayan Numpad takımı olsun demek değil miydi yoksa yanlış mı hatırlıyorum.

Numpad olmalı istediğim klavyede.
TKL olmayan Numpad takımı olsun demek değil miydi yoksa yanlış mı hatırlıyorum.
TKL Tenkeyless demek yani numpadsiz. Ben TKL olmayan derken numpad olsun demek istedim.

Dostum eğer yüzde 60 klavye kullanırım diyorsan 2400tl'ye gaming gen tr den akko monsgeek fun 60 al sana özelliklerini sayayım 8k hz polling ve 0.1ms bu 2400tl'lik fun 60'ta var hotswap var 3000mah uzun süreli batarya var kaliteli soketi iyi bir işlemcisi ve bence asıl bomba kısmı olan w75'ten ayıran nokta ise fun 60 ta sadece 8k kablolu değil 1k kablosuz kullanım da sunuyor w75'te bu özellik yok mesela bence fun 60 şuan piyasada alınabilecek en iyi klavyelerden bu özellikte klavyeleri 6-7k'dan aşşağı bulmanız mümkün değil gibi bişey

Öneriniz için teşekkürler ama maalesef numpad olmazsa olmazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…