4000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
4000 TL
Farklı yöntemlerle indirim uygulanıyor sanırsam, fakat bu model hakkında çok iyi yorumlar okumadım diyebilirim. Bu yabancı marka klavyeleri pek bilmesem de okuduğum her forum yorumları oldukça iyi. Sanırsam teknolojinin bu kısmında biraz geri kaldım diyebilirim.
Okuduğunuz yorumların kaynağını paylaşabilir misiniz? Ben de diğer kullanıcı yorumlarını merak edip bakmıştım ancak Türkiye içindeki yorumlar neredeyse kusursuzdu.

Okuduğunuz yorumların kaynağını paylaşabilir misiniz? Ben de diğer kullanıcı yorumlarını merak edip bakmıştım ancak Türkiye içindeki yorumlar neredeyse kusursuzdu.
Forum içerisinde açılan konulardan okudum, Google ilk sekmede çıkıyor.

2 model arasında kararsız kaldım, fiyat farkı önemli değil. Aralarında daha iyi olanı almak istiyorum.

Ekran görüntüsü 2025-05-20 000633.png

Forum içerisinde açılan konulardan okudum, Google ilk sekmede çıkıyor.

2 model arasında kararsız kaldım, fiyat farkı önemli değil. Aralarında daha iyi olanı almak istiyorum.

Eki Görüntüle 2494880
ASUS yapmış yapacağını overpriced koymuş fiyati ROG STRIX'i geçirmişler isme.
K99 alırdım kampayalar dahili bedava.

Değerli destekleriniz için teşekkür ederim, ASUS modeli satın aldım. Kampanya dahilinde 1000TL geri ödeme yaptı. 3300TL ye satın almış oldum.
Ben de benzer bir geri ödeme kampanyasıyla almıştım. Tüm misafirlerim her zaman klavyenin modelini ve fiyatını soruyorlar, çok memnun kalacağınıza eminim, hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı