4000 TL'ye MacBook önerisi

Bütçeyi 5000 yapsam 15 İnç MacBook bulabilir miyim? Bu arada neden rezalet?

Hocam fakat ben ekran boyutu büyük olsun istiyorum. 15 İnç falan olsun yani.

Mac cihazlar uzun ömürlüler fakat adam 2015 15inch MacBook için 9000TL fiyat çekmiş... Anlamlandıramıyorum gerçekten. Ekonomi vs etkiliyor olabilir ama cihazın ederinin o olmadığı aşikar.

Mac cihazlar uzun ömürlüler fakat adam 2015 15inch MacBook için 9000TL fiyat çekmiş... Anlamlandıramıyorum gerçekten. Ekonomi vs etkiliyor olabilir ama cihazın ederinin o olmadığı aşikar.
Aynen. Adam 5000 Lira yazmış 2010 Model cihaza. USB Girişinin biri çalışmıyor, kasanın kenarı hafif yamulmuş ve çizilmiş. Klavye de bazı harfler silinmiş. Ekranın alt kısmında da çizikler var. Adam nasıl bu kadar fiyat yazıyor gerçekten anlayamıyorum.

Daha ilk kez sizden duyuyorum hocam. Kullanan arkadaşlar 10 yıl sorunsuz kullanmışlar.

Benim de 10 yıl soba dedikleri Acer'i sorunsuz kullanan arkadaşlarım var

Hocam 2011 model yazıyor da eski olması çok mu kötü?

M1 işlemcili Mac'lere ileride gücünüz yetiyorsa yönelin, onun dışında eski nesil cihazlardan uzak durun. Alternatif olarak bu bütçelerde iş bilgisayarı, taşınabilir laptop bakıyorsan Huawei, Lenovo gibi global markaların yeni nesil modellerinede bakabilirsin.

Peki hocam maksimum bütçem 5000 lira. Link atabilir misiniz ? Aslında ekosistem kurmayı çok istiyordum.

Peki hocam maksimum bütçem 5000 lira. Link atabilir misiniz? Aslında ekosistem kurmayı çok istiyordum.

5000TL bandında belki 2012 civarı iMac bulabilirsin ekosistem istiyor ve performans olarak biraz daha iyi olmasını bekliyorsan iMac güzel bir tercih olabilir.

5000TL bandında belki 2012 civarı iMac bulabilirsin ekosistem istiyor ve performans olarak biraz daha iyi olmasını bekliyorsan iMac güzel bir tercih olabilir.
Fakat ben taşınabilir olsun istiyorum. 3 yıl sonra üniversiteye gideceğim de yanımda olsun istiyorum.

Fakat ben taşınabilir olsun istiyorum. 3 yıl sonra üniversiteye gideceğim de yanımda olsun istiyorum.

3 yıl uzun bir zaman değiştirmek için bolca fırsatın olacaktır. 3 yıl sonrası için bilgisayar almamalısın eğer sırf bunun için alacaksan. Çünkü şu anda gidip 2015 bir MacBook Pro aldığını varsayarsak 3 yıl sonra 10 yaşında bir cihaz olacak ve iş göreceğini hiç zannetmiyorum. Evet Mac cihazlar uzun ömürlü fakat yeni teknoloji ile kıyaslanmaları mümkün değil(2015 gibi cihazların)

Peki ne gibi iş görmez. i7 işlemcili ve SSD'li kullanacağım. Birde 16 GB RAM yapacağım. Şu anki bilgisayarım 13 yıllık falan.

Peki ne gibi iş görmez. i7 işlemcili ve SSD'li kullanacağım. Bir de 16 GB RAM yapacağım. Şu anki bilgisayarım 13 yıllık falan.

Yetersiz kalır her türlü i7 olabilir ama 4.nesil veya 5.nesil olacak en iyi ihtimalle. Eğer yıllar sonra sadece dizi film izleyecekseniz alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…