OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 28 Nisan 2022 #21 berat önel dedi: Yetersiz kalır her türlü i7 olabilir ama 4.nesil veya 5.nesil olacak en iyi ihtimalle. Eğer yıllar sonra sadece dizi film izleyecekseniz alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 7 Yıl falan kullanmayı düşünüyorum. Peki hangi bilgisayarı önerirsiniz hocam ?
berat önel dedi: Yetersiz kalır her türlü i7 olabilir ama 4.nesil veya 5.nesil olacak en iyi ihtimalle. Eğer yıllar sonra sadece dizi film izleyecekseniz alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 7 Yıl falan kullanmayı düşünüyorum. Peki hangi bilgisayarı önerirsiniz hocam ?
berat önel Kilopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 487 Çözümler 1 29 Nisan 2022 #22 OnePC dedi: 7 yıl falan kullanmayı düşünüyorum. Peki hangi bilgisayarı önerirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Mümkün olduğunca yeni nesil donanıma sahip bilgisayarları öneririm, gerçekten uzun bir süreden bahsediyorsunuz.
OnePC dedi: 7 yıl falan kullanmayı düşünüyorum. Peki hangi bilgisayarı önerirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Mümkün olduğunca yeni nesil donanıma sahip bilgisayarları öneririm, gerçekten uzun bir süreden bahsediyorsunuz.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 29 Nisan 2022 #23 berat önel dedi: Mümkün olduğunca yeni nesil donanıma sahip bilgisayarları öneririm, gerçekten uzun bir süreden bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hangi bilgisayarı alayayım hocam ?
berat önel dedi: Mümkün olduğunca yeni nesil donanıma sahip bilgisayarları öneririm, gerçekten uzun bir süreden bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hangi bilgisayarı alayayım hocam ?