Berketaş
Centipat
Daha fazla
Merhabalar, ilk olarak şunu söyleyim. Bütçem tam 4 bin değil. Eğer çok lazımsa, maksimum 4.500'e kadar çıkabilirim. Bir masaüstü bilgisayar istiyorum, Battlefield 1 ve 3, Hitman absolution ve 2, CS:GO vs. gibi oyunlar oynayacağım. Ve çok olmasa da, günde bayağı açık kalacak. 10-12 saat. Ona göre yanmasın :d. PC'den anlayan birisi değilim. Ekran kartı yerine, SSD ve işlemci birazcık daha ağır verseniz iyi olabilir. Çünkü oynayacağım oyunlar çok da ekran kartı gerektirmiyor. Neyse, konumuza dönerim. Gerçekten 4 bin ya da 4.500'lik bir masaüstü bilgisayar istiyorum. Önerilinize acil ihtiyacım var. İyi ve sağlıklı günler dilerim.
Not: Çoğunlukla Discord, YouTube ve oyun için toplayacağım, yani AMD'ya da Intel hangisi oyunda daha verimli olursa onu önermeniz daha yararıma olur. Şimdiden teşekkürler.
Not: Çoğunlukla Discord, YouTube ve oyun için toplayacağım, yani AMD'ya da Intel hangisi oyunda daha verimli olursa onu önermeniz daha yararıma olur. Şimdiden teşekkürler.
Not: Oyun için topluyacağım. Yani, Gene chrome kullanırım ama, Genel olarak amacım iş değil oyun olucak ona göre işlemci perfomansını ve fiyatını göz önünde bulundurarak gönderirseniz sevinirim. + Notebookta olabilir ama arkadaşlarım masaüstü sistem daha yararına olur dedi. Güveniyorsanız notebookta atabilirsiniz.Merhabalar, İlk olarak şunu söyleyim. Bütçem tam 4 Bin değil. Eğer çok lazımsa, Maksimum 4.500'e kadar çıkabilirim. Bir masaüstü bilgisayar istiyorum, Battlefield 1 ve 3, Hitman Absolution ve 2, CS:GO vs. Gibi oyunlar oynuyacağım. Ve çok olmasada, Günde baya açık kalcak. 10-12 saat. Ona göre yanmasın :d. PC'den anlıyan birisi değilim. Ekran kartı yerine, SSD ve İşlemci birazcık daha ağır verseniz iyi olabilir. Çünkü oynuycam oyunlar çokta ekran kartı gerektirmiyor. Neyse, Konumuza dönerim. Gerçekten 4 Bin yada 4.500'lik bir masaüstü bilgisayar istiyorum. Önerilinize acil ihtiyacım var. İyi ve Sağlıklı günler dilerim.
Not: Çoğunlukla Discord, YouTube ve Oyun için topluyacağım, Yani AMD yada İntel hangisi oyunda daha verimli olursa onu önermeniz daha yararıma olur. Şimdiden teşekürler.