4000 TL'ye masaüstü bilgisayar toplama

Bütçe
4000

Berketaş

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, ilk olarak şunu söyleyim. Bütçem tam 4 bin değil. Eğer çok lazımsa, maksimum 4.500'e kadar çıkabilirim. Bir masaüstü bilgisayar istiyorum, Battlefield 1 ve 3, Hitman absolution ve 2, CS:GO vs. gibi oyunlar oynayacağım. Ve çok olmasa da, günde bayağı açık kalacak. 10-12 saat. Ona göre yanmasın :d. PC'den anlayan birisi değilim. Ekran kartı yerine, SSD ve işlemci birazcık daha ağır verseniz iyi olabilir. Çünkü oynayacağım oyunlar çok da ekran kartı gerektirmiyor. Neyse, konumuza dönerim. Gerçekten 4 bin ya da 4.500'lik bir masaüstü bilgisayar istiyorum. Önerilinize acil ihtiyacım var. İyi ve sağlıklı günler dilerim.
Not: Çoğunlukla Discord, YouTube ve oyun için toplayacağım, yani AMD'ya da Intel hangisi oyunda daha verimli olursa onu önermeniz daha yararıma olur. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, İlk olarak şunu söyleyim. Bütçem tam 4 Bin değil. Eğer çok lazımsa, Maksimum 4.500'e kadar çıkabilirim. Bir masaüstü bilgisayar istiyorum, Battlefield 1 ve 3, Hitman Absolution ve 2, CS:GO vs. Gibi oyunlar oynuyacağım. Ve çok olmasada, Günde baya açık kalcak. 10-12 saat. Ona göre yanmasın :d. PC'den anlıyan birisi değilim. Ekran kartı yerine, SSD ve İşlemci birazcık daha ağır verseniz iyi olabilir. Çünkü oynuycam oyunlar çokta ekran kartı gerektirmiyor. Neyse, Konumuza dönerim. Gerçekten 4 Bin yada 4.500'lik bir masaüstü bilgisayar istiyorum. Önerilinize acil ihtiyacım var. İyi ve Sağlıklı günler dilerim.
Not: Çoğunlukla Discord, YouTube ve Oyun için topluyacağım, Yani AMD yada İntel hangisi oyunda daha verimli olursa onu önermeniz daha yararıma olur. Şimdiden teşekürler.
Not: Oyun için topluyacağım. Yani, Gene chrome kullanırım ama, Genel olarak amacım iş değil oyun olucak ona göre işlemci perfomansını ve fiyatını göz önünde bulundurarak gönderirseniz sevinirim. + Notebookta olabilir ama arkadaşlarım masaüstü sistem daha yararına olur dedi. Güveniyorsanız notebookta atabilirsiniz.

4.589,15 TL tutuyor. Çok aştı derseniz Anakart, RAM ve PSU'dan kısabiliriz. İleride ekran kartı da takabilirseniz bayağı performans artışı olur. Zaten PSU'yu ekran kartını düşünerek seçtim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı