M metixve Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 185 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #1 Selamlar, bilgisayar için mikrofon arıyorum. Mikrofon kollu olursa daha iyi olur. Bütçem 4.000 TL civarı, yardımcı olur musunuz?
Selamlar, bilgisayar için mikrofon arıyorum. Mikrofon kollu olursa daha iyi olur. Bütçem 4.000 TL civarı, yardımcı olur musunuz?
Maaxxxxxi Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 190 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6800 XT ,Ryzen 5 5600x , Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #2 metixve dedi: Selamlar, bilgisayar için mikrofon arıyorum. Mikrofon kollu olursa daha iyi olur. Bütçem 4.000 TL civarı, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Fifine Ampligame A6T Twitch - Youtuber - Gamer - Tiktok - Yayıncı USB Mikrofon Seti Fiyatı - Elit Müzik Fifine Ampligame A6T Twitch - Youtuber - Gamer - Tiktok - Yayıncı USB Mikrofon Seti özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele! www.elitmuzik.com.tr
metixve dedi: Selamlar, bilgisayar için mikrofon arıyorum. Mikrofon kollu olursa daha iyi olur. Bütçem 4.000 TL civarı, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Fifine Ampligame A6T Twitch - Youtuber - Gamer - Tiktok - Yayıncı USB Mikrofon Seti Fiyatı - Elit Müzik Fifine Ampligame A6T Twitch - Youtuber - Gamer - Tiktok - Yayıncı USB Mikrofon Seti özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele! www.elitmuzik.com.tr
M metixve Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 185 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #3 Maaxxxxxi dedi: Fifine Ampligame A6T Twitch - Youtuber - Gamer - Tiktok - Yayıncı USB Mikrofon Seti Fiyatı - Elit Müzik Fifine Ampligame A6T Twitch - Youtuber - Gamer - Tiktok - Yayıncı USB Mikrofon Seti özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele! www.elitmuzik.com.tr Genişletmek için tıkla... Sizce HyperX QuadCast 2 masa versiyonu mu daha iyidir yoksa Fifine mi?
Maaxxxxxi dedi: Fifine Ampligame A6T Twitch - Youtuber - Gamer - Tiktok - Yayıncı USB Mikrofon Seti Fiyatı - Elit Müzik Fifine Ampligame A6T Twitch - Youtuber - Gamer - Tiktok - Yayıncı USB Mikrofon Seti özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele! www.elitmuzik.com.tr Genişletmek için tıkla... Sizce HyperX QuadCast 2 masa versiyonu mu daha iyidir yoksa Fifine mi?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.216 Makaleler 3 Çözümler 21 6 Eylül 2025 #4 https://www.akakce.com/profesyonel-...-gamer-mikrofon-paketi-fiyati,1349090716.html buna bakabilrisin.
https://www.akakce.com/profesyonel-...-gamer-mikrofon-paketi-fiyati,1349090716.html buna bakabilrisin.
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #5 metixve dedi: Sizce HyperX QuadCast 2 masa versiyonu mu daha iyidir yoksa Fifine mi? Genişletmek için tıkla... Quadcast daha iyi. Bütçeni zorlamak istemiyorsan da duocast önerebilirim.
metixve dedi: Sizce HyperX QuadCast 2 masa versiyonu mu daha iyidir yoksa Fifine mi? Genişletmek için tıkla... Quadcast daha iyi. Bütçeni zorlamak istemiyorsan da duocast önerebilirim.
M metixve Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 185 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #6 Shinsoo dedi: Quadcast daha iyi. Bütçeni zorlamak istemiyorsan da duocast önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Duocast ile Quadcast arasında çok fark var mıdır?
Shinsoo dedi: Quadcast daha iyi. Bütçeni zorlamak istemiyorsan da duocast önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Duocast ile Quadcast arasında çok fark var mıdır?
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #7 metixve dedi: Duocast ile Quadcast arasında çok fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır, yok. Ben aktif olarak duocast kullanıyorum aşırı memnunum.
metixve dedi: Duocast ile Quadcast arasında çok fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır, yok. Ben aktif olarak duocast kullanıyorum aşırı memnunum.
M metixve Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 185 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #8 Shinsoo dedi: Hayır, yok. Ben aktif olarak DuoCast kullanıyorum aşırı memnunum. Genişletmek için tıkla... Mikrofon standı ile birlikte mi kullanıyorsunuz?
Shinsoo dedi: Hayır, yok. Ben aktif olarak DuoCast kullanıyorum aşırı memnunum. Genişletmek için tıkla... Mikrofon standı ile birlikte mi kullanıyorsunuz?