4000 TL'ye Monitör Dahil Bilgisayar Toplamak

500 TL civarı bütçem var monitöre. Siz ne önerirsiniz? Malum attığınız 383 TL. Sizce o monitör ile bana 500 TL için önerebileceğiniz monitör arasında fark var mıdır varsa ne kadar vardır?

Mesela Asus 21.5" VP228H nasıldır?
 
GW2270'den fazlasını almanıza gerek yok. Önerdiğiniz paneller TN panel olduğu için çöp. Benim önerdiğim monitör ile aralarında çok fazla kalite farkı var. @GCN
 
Teşekkür ederim öneriniz için fakat ben sanırım biraz daha bütçe artırıp bunları alacağım.

AOC G2260VWQ6 21.5" 75 Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD Fiyatı

G.Skill RipjawsV Kırmızı 8GB 3000MHz DDR4 Gaming (Oyuncu) Ram (F4-3000C15S-8GVRB) - incehesap.com
Monitörü de sizin önerdiğiniz BenQ GW2270H 21,5" modeli aldım. Her şey için çok teşekkür ederim. Sizi bilgilendiririm bilgisayar hakkında. Resim gözükmemiş ama alıntıladığım mesajın orijinalinde gözüküyor.

Sistem geldi, topladık kurduk ettik fakat anakart sıkıntılı çıktı. Biz kurup her şeyi yükledikten 1-2 saat sonra bilgisayar kendini kapadı bir daha açılmamak üzere. 3 iş günü oldu Sinerji'ye geri yolladık. Bakalım neler olacak.

Para iadesi istedik ve anakartı Vatan'dan aldık. Yarın toplatıyoruz bilgisayarı. Memnun kalıp kalmadığımı belirtirim.

Bu sefer monitörümde sıkıntı çıktı. Ekranda no cable connected yazıyor ve görüntü gelmiyor. Hem kasamda denedim hem de laptopımda denedim ikisinde de aynı hatayı aldım. Pazartesi günü bilgisayarcıya götürmeyi düşünüyorum. Çözüm öneriniz varsa ve bana iletirseniz mutlu olurum.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı