4000 TL'ye monitör Dahil Sistem Toplama

Hocam sizin sisteminiz bana iyi geldi aslında. Benim bir rehberim var orada bunları paylaşmıştım:

Sizde depolama birimi var madem SSD'yi çıkartabilirsiniz. Bu monitör ile bu sistemlerden birini almanızı tavsiye edebilirim: AOC 21.5" 1MS 75Hz Freesync Monitör

Bu monitörün güzel yanı Freesync olması. Yani ileride GTX 1050 TI'dan RX 580'e geçiş yaparsanız işinize yarayacak.

Sizin önerdiğiniz sistemdeki anakart pek hoşuma gitmedi. 3000 MHz desteklemiyor sanırım bir de. Nanokatolog'dan önermişsiniz. BIOS'u güncelleyip mi yolluyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
3200MHz'e kadar destekliyor. BIOS güncellemesi mi gerekli ki?

@baiter52 Siteye yanlış yazmışlar anakartın kendi sitesinde 3200MHz'e kadar desteklediğini görebilirsiniz.

Arkadaşlar fanboyluk yapmayın iki işlemci de gayet güçlüdür. İsteyen istediğini alır. Mesela ben alacak olsam 2020'ye kadar AMD'nin çıkaracağı tüm işlemcileri takabileceğim için Ryzen alırdım.

@baiter52 Siteye yanlış yazmışlar anakartın kendi sitesinde 3200MHz'e kadar desteklediğini görebilirsiniz.

Arkadaşlar fanboyluk yapmayın iki işlemci de gayet güçlüdür. İsteyen istediğini alır. Mesela ben alacak olsam 2020'ye kadar AMD'nin çıkaracağı tüm işlemcileri takabileceğim için Ryzen alırdım.

Ben de sizin gibi düşündüğüm için Ryzen tercih etmek istiyorum.
RAM'ler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Corsair kaliteli bir marka. 3000MHz olması önemli.

Tam 4000 TL oldu muhtemelen en iyi performans alacağınız bu olur.
Kasa olarak sizin dediğiniz:Aerocool Aero300 500W 80+ 3 Fanlı, USB 3.0, Tam Akrilik Pencereli, Mavi Ledli, Mid Tower Siyah ATX Kasa (AE-AERO300-580) bunu almanız yeterli olur.
Monitör olarak ise sizin dediğiniz bu olur Aoc 21,5 yeter bu.
Ekran Alıntısı.PNG

Anakart en azından B350 serisi olmalı bence. Madem GTX 1060 var zaten ondan RX 580'e geçmezsiniz. Freesync da bir işimize yaramaz.

Bu yüzden diyorum ki monitörü biraz daha ucuza alıp B350 serisi bir anakart almak en iyisi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı