4000 TL'ye monitör Dahil Sistem Toplama

Sizin önerdiğiniz sistemdeki anakart pek hoşuma gitmedi. 3000 MHz desteklemiyor sanırım bir de. Nanokatolog'dan önermişsiniz. BIOS'u güncelleyip mi yolluyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
3200MHz'e kadar destekliyor. BIOS güncellemesi mi gerekli ki?

3000MHz destekliyor. BIOS güncellemesi mi gerekli?
Ryzen 3 2200G ile kullanmak için BIOS güncellemesi yapılması gerekiyormuş araştırdığıma göre.
Anakart özelliklerinde 2666MHz olarak gözüküyor.

@@humasettinozlecik Şakamı yapıyorsunuz? Kesinlikle i3 8100 daha performanslıdır. GTX 1060 6GB bile desteklerken sen ne diyorsun? Dostum sen buna bakma i3 8100 al.

@baiter52 Siteye yanlış yazmışlar anakartın kendi sitesinde 3200MHz'e kadar desteklediğini görebilirsiniz.

Arkadaşlar fanboyluk yapmayın iki işlemci de gayet güçlüdür. İsteyen istediğini alır. Mesela ben alacak olsam 2020'ye kadar AMD'nin çıkaracağı tüm işlemcileri takabileceğim için Ryzen alırdım.

Ben de sizin gibi düşündüğüm için Ryzen tercih etmek istiyorum.
RAM'ler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Corsair kaliteli bir marka. 3000MHz olması önemli.

Anakart en azından B350 serisi olmalı bence. Madem GTX 1060 var zaten ondan RX 580'e geçmezsiniz. Freesync da bir işimize yaramaz.

Bu yüzden diyorum ki monitörü biraz daha ucuza alıp B350 serisi bir anakart almak en iyisi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…