Monitör istediğiniz özellikleri karşılayan F/P bir monitör. Kulaklık keza aynı şekilde fiyatına göre özellikleriyle birebir. Mouse modelini kendim kullanıyorum büyük elim olmasına rağmen sorun yaşamıyorum FPS oyunlarında gayet iyi bir performans alıyorum. Mikrofonu ayrı almanıza gerek yok kulaklıkla birlikte temiz ve tatmin edici bir ses veriyor incelemelerini YouTube'da bulabilirsiniz. Artan paraya telefonunuzda kullanabileceğiniz Bluetooth bir kulaklıkta alabilirsiniz JBL tavsiyemdir.
Hocam monitör öneriniz mükemmel. Zaten AOC 24G2U düşünüyordum bu onun pivotsuz haliymiş. Zaten gerek de yok. Kulaklık olarak Razer almayı düşünüyorum set olması için. Mouse da mini yerine normalini almayı düşünüyorum. Zaten önceden kullandığım mouse küçüktü ve hiç rahat edemiyordum. Biraz büyük olursa daha iyi olur. Yine de çok sağolun.
Hocam monitör öneriniz mükemmel. Zaten AOC 24G2U düşünüyordum bu onun pivotsuz haliymiş. Zaten gerek de yok. Kulaklık olarak Razer almayı düşünüyorum set olması için. Mouse da mini yerine normalini almayı düşünüyorum. Zaten önceden kullandığım mouse küçüktü ve hiç rahat edemiyordum. Biraz büyük olursa daha iyi olur. Yine de çok sağ olun.
ASUS TUF serisinin ekranı IPS olsa da renk kalitesi güzel değil diyorlar. Yine de sağ olun.
Büyük mouse istiyorsanız Basilisk X i alın bence.
Monitörüde indirimi bitmeden alın.
Kulaklık çok iyi klasmanında tepelerde geziyor.
Set olmasını istediğinizi belirtmiştiniz bu yüzden Razer önerdim bilginize.
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam kulaklık olarak önerdiğiniz çok iyi duruyor. Almayı düşünüyorum fakat fiyatı biraz yüksek. Blackshark v2 modeline baktım fakat kabloluymuş. O yüzden mecburen bunu alacağım. Mouse olarak kablosuza gerek yok. Zaten Rival 3 ile bunun arasında kalmıştım aradaki farka değer mi diye. Değer gibi gözüküyor. Sağolun.
Hocam kulaklık olarak önerdiğiniz çok iyi duruyor. Almayı düşünüyorum fakat fiyatı biraz yüksek. Blackshark V2 modeline baktım fakat kabloluymuş. O yüzden mecburen bunu alacağım. Mouse olarak kablosuza gerek yok. Zaten Rival 3 ile bunun arasında kalmıştım aradaki farka değer mi diye. Değer gibi gözüküyor. Sağ olun.
Büyük mouse istiyorsanız Basilisk X i alın bence.
Monitörüde indirimi bitmeden alın.
Kulaklık çok iyi klasmanında tepelerde geziyor.
Set olmasını istediğinizi belirtmiştiniz bu yüzden Razer önerdim bilginize.
Büyük dediğim normal boyut yani. Elim yaklaşık 20cm. Bir konu başlığında gördüğüm kadarıyla bu boyuta ideal bir mousemuş. Monitörü şuan alamam maalesef. Zaten yukarıda da belirtmiştim Eylül ayı gibi sistemi toplayacağım. O zamana kadar tüm parçaları belirlemek istediğimden şimdi yazdım.
Büyük dediğim normal boyut yani. Elim yaklaşık 20cm. Bir konu başlığında gördüğüm kadarıyla bu boyuta ideal bir mousemuş. Monitörü şu an alamam maalesef. Zaten yukarıda da belirtmiştim eylül ayı gibi sistemi toplayacağım. O zamana kadar tüm parçaları belirlemek istediğimden şimdi yazdım.
Sizin adınıza biraz endişe duydum çünkü Eylül ayına kadar piyasa durumunun nasıl olacağı kestirilemez stok sıkıntısı ortadan kalktı ancak fiyatlar değişebilir.
Sizin adınıza biraz endişe duydum çünkü Eylül ayına kadar piyasa durumunun nasıl olacağı kestirilemez stok sıkıntısı ortadan kalktı ancak fiyatlar değişebilir.