- Monitör
- samsung msi asus
Merhaba benim 4000 TL gibi bir bütçem var ancak 6000'e kadar esneyebilir 144 Hz 1 ms bir monitör istiyorum. Ekran kartım RTX 4050 işlemcim Intel 13700H ve 24 inç in altında olsun istiyorum. Şart değil ancak mümkünse dikey yatay şekilde yapılabilen monitörlerden olursa çok güzel olur. Bir de ghosting sorunu yaşar mıyım? Benim laptopum var 144 Hz kaç ms bilmiyorum nasıl bakıcağımı da bilmiyorum mümkünse söylerseniz çok sevinirim. Ve OLED olsa çok güzel olur ama anladığım çok pahalı.
Şu an da Samsung'lara bakıyorum ve çok hoşuma gittiler mümkünse Samsung MSI'ya da ASUS olursa çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
Tabii ki bir de ölü piksel sorunu var onunla karşılaşmak hiç istemem. O monitörde ölü piksel sorunu olup olmadığını nasıl anlarım?
Şu an da Samsung'lara bakıyorum ve çok hoşuma gittiler mümkünse Samsung MSI'ya da ASUS olursa çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
Tabii ki bir de ölü piksel sorunu var onunla karşılaşmak hiç istemem. O monitörde ölü piksel sorunu olup olmadığını nasıl anlarım?