4000 TL'ye monitör önerisi

Ana De Armas

Centipat
Daha fazla  
Yurtda birkaç arkadaştan gördüm. Fena sistem dizmişler. Ben de gaza geldim bir monitör ayarlayacağım lakin bütçem 4 4.5 arası. Normalde AOC 24 inç vardı İtopya'da lakin stoğu bitmiş şu anlık bulabildiğim tek seçenek KTC var. Şu an var mı önerebileceğiniz ya da şu monitörü listene ekle yılbaşında bak diyeceğiniz?
@bluerr @kxy @YüzbaşıJohnPrice
https://www.itopya.com/aoc-24g42e-2...sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u28299 bunun başka yerde istediğim fiyata gelirse stoğu direkt bunu çekmeyi düşünüyorum.
@roxy1881

Son düzenleme:
24G42E stogu gelirse al geç. KTC ile bunun arasından seçim yapabilirsin gelmezse. Panelleri birebie aynı model, KTC parlaklık olarak daha iyi ancak Gigabyte'de hoparlor var.

Eğer yine 24G42E gelemzse ve fiyatıbiraz daha düşerse de Mag 244F alınabilir.

24G42e stoğu gelirse al geç. KTC ile bunun arasından seçim yapabilirsin gelmezse. Panelleri birebie aynı model, KTC parlaklık olarak daha iyi ancak Gigabyte'de hoparlör var.

Eğer yine 24G42e gelemzse ve fiyatıbiraz daha düşerse de MAG 244F alınabilir.

Hocam bende G25F2 aldım kronik bir sorunu var mı?

24G42e stoğu gelirse al geç. KTC ile bunun arasından seçim yapabilirsin gelmezse. Panelleri birebie aynı model, KTC parlaklık olarak daha iyi ancak Gigabyte'de hoparlör var.

Eğer yine 24G42e gelemzse ve fiyatıbiraz daha düşerse de MAG 244F alınabilir.

Hocam benim için renk gamutu daha önemli zaten rekabetçi oyun oynamıyor ayrıca hoparlör detayı da çok iyi oldu eklediğiniz oda çok iyi olur. Acaba bu MAG 244 de hoparlör var mı?

Hocam benim için renk gamutu daha önemli zaten rekabetçi oyun oynamıyor ayrıca hoparlör detayı da çok iyi oldu eklediğiniz oda çok iyi olur. Acaba bu MAG 244 de hoparlör var mı?

Hoparlor maalesef yok Mag 244F modelinde. Renk gamutundan biraz kısıp Gigabyte alabilirsiniz hoparlör şartsa. Onun dışı 24G42E önceliginiz olsun. Renk gamutu ve kontrast olarak cok daha ustun.

Hocam bende G25F2 aldım kronik bir sorunu var mı?

Kroniği suan bilindigi kadariyla yok, cok eski bir monitor degil. Olsa simdiye patlamaya baslardi diye dusunuyorum ancak.

Hoparlör maalesef yok MAG 244F modelinde. Renk gamutundan biraz kısıp Gigabyte alabilirsiniz hoparlör şartsa. Onun dışı 24G42e önceliginiz olsun. Renk gamutu ve kontrast olarak cok daha ustun.

Hoparlörü tatmin edici düzeyde iyi mi hocam yoksa 300 500 liraya hoparlör alıp KTC'yi çekmek dahamı mantıklı. Bir de yılbaşınını bekleyeyim mi?

Hoparlör maalesef yok MAG 244F modelinde. Renk gamutundan biraz kısıp Gigabyte alabilirsiniz hoparlör şartsa. Onun dışı 24G42e önceliginiz olsun. Renk gamutu ve kontrast olarak cok daha ustun.

Kroniği şu an bilindigi kadariyla yok, cok eski bir monitor degil. Olsa simdiye patlamaya baslardi diye dusunuyorum ancak.

İş arkadaşımda aldı onda mavi pixellerde değişik çizgiler vardı umarım ona özgü bir sorundur.

Hoparlörü tatmin edici düzeyde iyi mi hocam yoksa 300 500 liraya hoparlör alıp KTC'yi çekmek dahamı mantıklı. Bir de yılbaşınını bekleyeyim mi?

Sahsen beklerim, AOC stokları gelebilir. Hoparlorude yeterli seviyede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı