Kırmızı forumdan tayfunsss ve isimbulamajim burda mı4000 TL bütçe var sıfır monitör arıyorum. Her oyunu oynuyorum.
@815867Kırmızı forumdan isimbulamajim burada mı?
Vay be nereden hatırladınız?Kırmızı forumdan tayfunsss ve isimbulamajim burda mı
KTC'nin bilgilendirme konusu vardı sizde varsa atabilir misiniz?
Tayfunns @bluerr oluyor bu arada.
Vay be nereden hatırladınız?
KTC H25T7 bu fiyatta alabileceğiniz en iyi monitör. Renk gamutu yüksek, kontrastı IPS ortalamasından bir tık daha yüksek, parlaklığı aşırı yüksek ve gecikmesi 3 ms. OC ile 200 Hz oluyor ayrıca.
Tayfunns @bluerr oluyor bu arada.
Demekki sonunda o çöp yerden kurtuldunuz. Technopat Sosyal'e hoşgeldiniz.Kırmızı forumda nick heisenberg17.
Demek ki sonunda o çöp yerden kurtuldunuz. Technopat Sosyal'e hoş geldiniz.
Bu arada AOC 25G3ZM monitörünüz nasıl?
Demek ki sonunda o çöp yerden kurtuldunuz. Technopat Sosyal'e hoş geldiniz.
Bu arada AOC 25G3ZM monitörünüz nasıl?
Ona söyle, o attığı monitörde ilk başta 5 ms olarak geçiyordu. Hatta heryerinde 5 ms yazıyordu. Sonradan yalandan 0.5 ms yazdılar.Güzel ,tek bir sıkıntı yaşadım güç kablosu temassızlık yapıyordu ve kapanıyordu kağıt sıkıştırıp düzelttim.
Bu monitöru attı arkadaş diyor bu 0.5 ms senin attıgın 5 ms profosyenel test sonuçları varsa atabilir misin?Gerçek olmadıgını söyledim tam anlatamadım galiba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.