Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maddi olarak cidden kaliteli malzeme kullanıp MSI 'a oranla daha ucuza satıyorlar onlardan alabileceğim modelleri tavsiye edebilir misiniz? 2000-4000TL bütçem var.
Stokta olan modellerden tercih edebilirsen yada İstanbul'da oturuyorsan mağazalarına gidip bakabilirsin. Msi ile aşağı yukarı aynı fiyat ve performanstadırlar.
Ama 4.000Tl bütçen varsa bence aşağıda ki laptopu tercih etmeye çalış : MONSTER® Q47MS-16F41 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > 15.6" MS-16F4
Ekran kartı Ge60dan biraz daha iyi 192bit olması sana oyunlarda avantaj sağlayacaktır.
Ürün yoldaymıs stoklara yakında girer, stoklara girmeden alma.