Değerlendirmek isterseniz, 4000 lira vermeye gerek yok o oyunları full ayarda oynamak için. İşlemci uzun vadeli olması açısından i7 4790 önerdim. Aslında şimdilik i5 4690 bile yeterli.
Değerlendirmek isterseniz, 4000 lira vermeye gerek yok o oyunları full ayarda oynamak için. İşlemci uzun vadeli olması açısından i7 4790 önerdim. Aslında şimdilik i5 4690 bile yeterli.
Şunu söyleyeyim o fiyata alacağın sistem ile 3.000TL'ye alacağın sistem arasında en fazla 5-10fps farkı olur. Bence AMD R9 3 serisini bekle. Eğer bekleme durumun yoksa 3.000TL'ye aşağıdaki sistemi öneririm fazla para harcamana gerek yok.
Bence o kadar fiyata abanmaya gerek yok çünkü arttırdığında ekran kartın değişmiyor dolayısıyla FPS de değişmiyor. Mesela artan bütçe ile daha kaliteli bir ses sistemi ve monitör alabilirsin. Göremeyip duyamadıktan sonra o sistemin bir değeri kalmıyor.
Çoğu kişi 70TL civarına uyduruk bir ses (sistemi) alıyor ancak ses oyunların önemli bir parçasıdır. Ben şu anda bilgisayarımdan pahalı bir ses sistemi kullanmaktayım.