Selamlar,
Yeni bir mouse arayışındayım. Bütçem maksimum 4000 TL. Tutuş stilim palm ve claw arası. Tam palm değil, çok da claw değil, ortası diyebilirim. FPS + günlük kullanım için dengeli bir mouse arıyorum.
Kullandığım Mouse'lar arasında ASUS ROG Gladius 3 aimpoint ve Razer Basilisk V2 deneyimim oldu, ikisi de fena değildi ama uzun süreli konfor açısından biraz daha ergonomik bir şey arıyorum.
Sizce bu bütçeyle alınabilecek en iyi mouse modelleri hangileri? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Selamlar,
Yeni bir mouse arayışındayım. Bütçem maksimum 4000 TL. Tutuş stilim palm ve claw arası. Tam palm değil, çok da claw değil, ortası diyebilirim. FPS + günlük kullanım için dengeli bir mouse arıyorum.
Kullandığım Mouse'lar arasında ASUS ROG Gladius 3 aimpoint ve Razer Basilisk V2 deneyimim oldu, ikisi de fena değildi ama uzun süreli konfor açısından biraz daha ergonomik bir şey arıyorum.
Sizce bu bütçeyle alınabilecek en iyi mouse modelleri hangileri? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
WAIZOWL OGM Pro v2 Typo Wave Gaming Mouse
Pro V2 versiyonu OGM Pro’dan %28 daha hafiftir, daha çevik, duyarlı bir his sağlar ve daha sürükleyici bir oyun deneyimi için oyuncuların kontrolünü artırır.www.gaming.gen.tr WAIZOWL OGM Cloud XS Typo Gaming Mouse bunlardan birini öneririm.WAIZOWL OGM Cloud XS Cardinal Gaming Mouse
Ergonomik simetrik tasarımı ve düz arka tasarımı, avuç içi için geniş destek sağlayarak uzun süreli kullanım için daha rahat hale getirir.www.gaming.gen.tr
Wraith'de 3700TL şuan ama desenleri yok.Pro V2 modeli geçen hafta 3600'dü almayı düşünüyordum para bu hafta elime geçti. 4300 TL olunca da alsammı bilemedim yeniden iner mi diye.
Pro V2 modeli geçen hafta 3600'dü almayı düşünüyordum para bu hafta elime geçti. 4300 TL olunca da alsammı bilemedim yeniden iner mi diye.
Wraith'de 3700TL şu an ama desenleri yok.
O desensizlerde optik switch yokmuş maalesef.Wraith'de düz modelleri hala o fiyatta hocam.
O desensizlerde optik switch yokmuş maalesef.
Optic olması okadar önemli değil. Arada bir fark hissetmeyeceksin.O desensizlerde optik switch yokmuş maalesef.
Optic olması o kadar önemli değil. Arada bir fark hissetmeyeceksin.
Bir de ben ne kadar raesha optik sevsem de insanların genel kitlesi zaten switch olarak Raesha'yı beğenmiyorlar.