4000 TL'ye R3 2200G GTX 750 Ti sistem alınır mı?

Hocam GTX 960, GTX 750 Ti dan kat kat iyi i5 6400 eski demişsin r3 2200G çıkalı 4 yıl olmuş ve son olarak 16 GB 2133 MHz Ramin Performansı 8 GB 3000 MHz den kat ve kat iyidir iki sistemde 4 bin ve arada inanılmaz bir uçurum var. Yazık 3 yılda bu forumdan hiç bir şey öğrenememişsin.

Zaten attığın sistemde tek iyi olan şey GTX960'ın olması arkadaşın alacağı sistem 2500TL , ekipman ve 144hz monitör ile 4000TL. Attığın sistemler 60HZ birisi FX serisi DDR3 birisi ekran kartı modeli belli bile değil. Bilgili mi sanıyosun kendini ? Güncellik açısından da zaten arkadaşın alacağı sistem daha iyi ve önü açık bir sistem. Az mantıklı düşünsen zaten anlarsın yükseltmeye müsait olmayan sistemleri atmışsın buraya konuşuyosun. Sana çok yazık gerçekten ...

Hocam 1. si monitör 75 Hertz 2. si dövizi gömüyor musun her geçen gün artıyor daha bu arkadaş bu sistemi alacakta kullanıcakta zaman geçecek dolar bilmem kaç, enflasyon bilmem kaç olacak bu arkadaş o sisteme ekran kartı ve RAM alacak bir düşündüğümüzde hangisi daha mantıklı geliyor. 2-3 aya RAM alıp ekran kartını değiştirirse tabii ki yazdığı sistem daha iyi ama 6 aydan fazla sonra parça değiştiricekse direk attığım sistemlerden birini alsın daha iyi.

Hocam 2500TL'ye sistemi alıp , 500-550TL'ye 75HZ monitör çok var 21.5 inç'ten bahsediyorum o attığınız ilandaki 18.5 inç bir monitör letgo sahibinden gibi sitelerde 400TL civarı o monitör. 500TL monitör saysak 3000TL eder , GTX750ti idare eder bir kart performansı tatmin etmez ise 800-850'ye satar üstüne 600TL civarı ekler GTX960 4GB veya 1050ti alır. ram de zaten 350-400TL yani aradaki fiyat farkıyla daha iyi bir sistem yapılıyor zaten. Attığınız sistemlerin önü açık olsa bu kadar uzatmazdım ama attığınız sistemleri alsa daha çok masraf ettirir.

Hocam yazdığın yazı ile çelişiyosun yazdığı sistemi alsa daha çok masraf yapar onu anlatmaya çalışıyorum sende ilk masraf yapar yazmışsın sonra benim attığım sistem daha çok masraf yapar yazmışsın ne demek istiyorsun anlamadım.

Anlatmaya çalıştığım şu sizin sistemi alırsa zaten 4000TL'ye alacak aldıktan sonra da masraf etmesi gerekecek ilerleyen vakitlerde. Ancak 2500'e kendi dediği sistemi alırsa aradaki 1500TL farkı masraf ederse çok daha iyi bi sistem olur bunu söylüyorum.

Hocam arkadaş tek kasayı alacağım diye bir şey demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…