4000 TL'ye Ryzen 5 3600 sistem toplama

Bütçe
4000

İbrahimTest

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamün aleyküm arkadaşlar.
Hayatımda hiç kendi başıma sistem toplamadım ama sizin yardımınızla 4000 TL bütçeyle güzel bir iş çıkaracağıma inanıyorum.
Bütçem 4000 TL tabii daha aşağısı da olur ne kadar tasarruf edersem ileride upgrade ihtimalim o kadar artar. Anakart tarafında Gigabyte B450M olsun ona göre ayalarsanız çok teşekkür ederim.

4000 TL'ye 3600 işlemcili güzel bir sistem çıkmaz, onun yerine 3100-3300X ve 1650S'li bir sistem çıkarılabilir.

Oyundan ziyade iş için yazılım için kullanacağım ve monitör dahil değil asıl amacım bir server sistemi kurmak. Serverda ki amacım toplam 5 bayimiz var 5 bayiyi de uzaktan bir sekilde cari girdilerini kontrol etmek istiyorum daha onceden konu paylastim ama pek icimi acmadi bu konu hakkinda pek bir bilgisi yoktu kimsenin kuracagim sisteme dosya sunucu sistem deniliyor sanirim
Asıl amacim iş için beni 5-10 yıl götürebilecek günde 18 saat çalışabilecek bir sistem olsuj ve ileride arttirirsam bayileri bu sistemi satıp daha iyisini almak isterim bu yuzden upgrade edilebilen bir sistem istiyorum eger butce yeterli degilse elimdeki butceyi maximum 4300 TL'ye cikarabilirim.
Kimse yazmiyor birşey bazi duyumlar almistim Technopat da yazim yanlisi yapan kisiler dikkate alinmiyor diye sanirim dogruymus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…