4000 TL'ye Ryzen sistem toplama

yasin411

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
Merhaba arkadaşlar oyun için Ryzen mı Intel mi diye düşünüyordum. Ryzen beni fethetti ama ekran kartı olarak AMD mi NVIDIA mi kararsız kaldım. Rica etsem bana 4000TL'ye monitörsüz Ryzen'lı sistem toplayabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Ekran kartı zor bir seçim 2 marka arasında kaldım.

Buyrun:
Screenshot_2017-05-12-19-18-02-1.png

Bir şey sorucam benimde bütçem aynı fakat ikinizinde topladığı site aynı ama niye ssdlerden birisi 120 gb diğeri 240 gb diğer her şey aynı gözüküyor.Bir de bu sisteme bir monitör önerir misiniz? Ve bu sistem witcher gibi oyunlarda kaç fps alır?

Monitör için bütçenizi belirtin.

Arkadaşın sisteminde 1TB HDD ve 120GB SSD var. Benimkinde sadece 250GB SSD var.

Ayrıca benim sistemdeki PSU çok daha kaliteli.

Benimkini öneririm bu yüzden.

Benim bürçem 1000tlye kadar çıkabilir daha fazla olamaz. @yasin411 hakkını yemiş gibi oluyorsam söyle konu açiyim ordan soriyim konu açtığım zaman bana mesaj gelmedi ondan burdan soruyorum. 250 gb ssd hemen bitmez mi fakat?

@Efe Samet Bitmez hemen. Lazım olursa HDD alırsın ileride.

1000 TL ile anca ekran kartsız bir sistem dizilebilir.

Kendi açtığınız konunuza beni etiketleyiniz. Oradan yardım edeyim.

Neden almasın? Size gelen PSU arızalı olamaz mı? Ya da diğer parçalarınızda bir sıkıntı olamaz mı? Taş çatlasın o sistemin kullanacağı güç 350 W. Herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor ve bütçe doğrultusunda alınabilecek en iyi parçaları seçmeye çalışıyor. Dolayısıyla önerilen güç kaynakları güç bakımından fazlasıyla yeterlidir. @baransuer
İki sistem arasında @Historia sistemi biraz daha iyi geldi bana.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı