Vatan Bilgisayar'da gezinirken OEM bir sistemle karşılaştım, bu konularda çok bir bilgim yok onun için size danışmak istiyorum.
4000 TL bütçem var, çok aşırı oyun oynamıyorum, güvenilir bir yerden bilgisayar almak istiyorum sadece. Ekte bıraktığım sistem alınır mı?
Alınmaz ise daha iyi bir öneriniz var mı? (Küçük çaplı da olsa 3D tasarım yapmayı düşünüyorum.)
O fiyat için kötü bir sistem, 1650S olsa ve en azından güç kaynağı farklı olsa kesinlikle alınır derdim ama 1650 çok güçsüz bir ekran kartı. Bütçeniz ne kadar? Daha iyisini toplayabiliriz, ek olarak güven sorunu yaşamayacağınız yerler dolu. Vatan kazık fiyata satıyor.
Güç kaynağı Rampage, işlemci i5 9400F 6 çekirdek 6 izlek overclocklanamayan, anakart 9.nesil ölü soket, ekran kartı GTX 1650 RX 570'den bile düşük bir kart ben olsam almazdım ve Vatan kazık fiyata satıyor tek tek toplamaya imkanınız varsa daha iyi bir şey çıkabilir diye düşünüyorum.
O fiyat için kötü bir sistem, 1650S olsa kesinlikle alınır derdim ama 1650 çok güçsüz bir ekran kartı. Bütçeniz ne kadar? Daha iyisini toplayabiliriz, ek olarak güven sorunu yaşamayacağınız yerler dolu. Vatan kazık fiyata satıyor.
Vatan Bilgisayar'da gezinirken OEM bir sistemle karşılaştım, bu konularda çok bir bilgim yok onun için size danışmak istiyorum.
4000 TL bütçem var, çok aşırı oyun oynamıyorum, güvenilir bir yerden bilgisayar almak istiyorum sadece. Ekte bıraktığım sistem alınır mı?
Alınmaz ise daha iyi bir öneriniz var mı? (Küçük çaplı da olsa 3D tasarım yapmayı düşünüyorum.)
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...