Merhaba arkadaşlar, 4000 lira para biriktirdim. Sanırım sizden çok zor şey isteyeceğim ama yardımcı olacağınızdan eminim. Arkadaşlar, ben bilgisayar almak istiyorum. Bilgisayarı alma amacım oyun değil masaüstünde uygulamalar kullanmak. Binance, Doping Hafıza vs., net üzerinden film izlemek. Bu kadar yani ama kesinlikle ve kesinlikle donma kasma olmasını istemiyorum 4000 lira bütçem var haydi hayırlısı. Monitöre gerek yok.
Merhaba arkadaşlar, 4000 lira para biriktirdim. Sanırım sizden çok zor şey isteyeceğim ama yardımcı olacağınızdan eminim. Arkadaşlar, ben bilgisayar almak istiyorum. Bilgisayarı alma amacım oyun değil masaüstünde uygulamalar kullanmak. Binance, Doping Hafıza vs. net üzerinden film izlemek. Bu kadar yani ama kesinlikle ve kesinlikle donma kasma olmasını istemiyorum 4000 lira bütçem var haydi hayırlısı. Monitöre gerek yok.
En ucuz AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.439,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...
www.teknobiyotik.com
M.2 SSD(burada bütçeyi aşmamın nedeni kaliteli SSD alıp kasma donma sorunu yaşatmamak):
Merhaba arkadaşlar, 4000 lira para biriktirdim. Sanırım sizden çok zor şey isteyeceğim ama yardımcı olacağınızdan eminim. Arkadaşlar, ben bilgisayar almak istiyorum. Bilgisayarı alma amacım oyun değil masaüstünde uygulamalar kullanmak. Binance, Doping Hafıza vs. Net üzerinden film izlemek. Bu kadar yani ama kesinlikle ve kesinlikle donma kasma olmasını istemiyorum 4000 lira bütçem var haydi hayırlısı. Monitöre gerek yok.