4000 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Toplanabilecek en iyi sistem olmuş. Konuyu açan arkadaş bu sistemi alsın. Ama önerdiğiniz ekran kartı stokta yok.

Tamam arkadşalar sıkıntı yapmayın burda kim ne kadr biliyor onu tartışmıyoruuz sizden yardım istedim sizde sağolun kırmadınız yardımcı oldunuz o yüzden gerek yok zaten böyle şeylere zaten beğendiğimi alıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kavgaya mı uğraşıyorsunuz? Her neyse, benim önerim o. Arkadaş istediğini alır.

Sana cevap vermektense bunu izletirim daha iyi.
Referans tasarım olunca sonuç bu oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Neden herkes bana saldırıyor? Yaptığım bir yanlış varsa söyleyin, düzelteyim. Burası forum, kavga yeri değil.

Neden herkes bana saldırıyor? Yaptığım bir yanlış varsa söyleyin, düzelteyim. Burası forum, kavga yeri değil.
Kardeşim takılıyorum ya, sadece referans tasarım almaktansa özel soğutuculu bir model almak daha sağlıklı. Sanırım kimse kart modelinin meraklısı olmadığı sürece referans tasarım almak istemez.

ya tamam abiler ben şu nu almaya karar verdim
  • Core i7 4770K Soket 1150 3.5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci
  • ASUS GRYPHON Z87 Intel Z87 Soket 1150 DDR3 1866MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart
  • CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Siyah Soğutuculu Ram
  • 3.5″ 2TB Sata 3.0 64MB Cache Sabit Disk
  • ASUS GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
  • CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
  • COOLER MASTER HYPER 212 Evo LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
  • Samsung 250GB 840 EVO SATA 3.0
  • Pioneer 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
  • videoda mevcut zaten
  • Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SypeR'ın topladığı sistem kat kat daha güzel. Onu almanı öneririm. GTX780 Ti alma şansı varken GTX770 alma yani .

SypeR'in sistemini al overclock yapmayacaksan, ben overclock yaparsin diye tri-x koydum, secim senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…