4000 TL'ye Sistem Toplama

DeathWarranT

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Nasipse 4000 TL'yi geçmeyecek şekilde bir sistem toplamak istiyorum fakat sadece ekran kartında karar kıldım. Asus R9 390X direct ııı kullanmak istiyorum. Geri kalan bileşenler hakkında yardımcı olur musunuz ?

Monitör,klavye,mouse gibi bileşenlerin bütçeye dahil olup olmadığını söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Monitörüm LG FLATRON W1941S ekran kartımla uyumlu ise kullanmak istiyorum klavye ve mouse dahil teşekkür ederim

RAM' leri ileride 32 GB' a kadar çıkarmanız için tek modül seçtim. Siz 2x4 alabilirsiniz. Ayrıca kasanızı da beğenmezsiniz değiştirebilirsiniz ama güç kaynağı ile birlikte olursa en az 550-600W olsun. Şu an hafta sonu avantajı olduğu için kart 100 TL kadar indirimde. Klavye mouse' yi sakın Everest alayım demeyin. Şekli insanı kandırıyor ama yaklaşmayın. A4 Tech, Logitech gibi markalara yönelin. Monitörünüz biraz eski bence ekran kartından kısıp monitör de alalım. Ama kullanırım derseniz de kullanın.

Sizce ekran kartından kısmam gerekirmi dengesiz olurmu ? Ben pek anlamıyorum nasıl gerekiyorsa yardımcı olabilirmisiniz ?

Ekran kartı sıkıntı yaratıyor kırpmak lazım.

Eki Görüntüle 139475
Buyrun bu şekilde topladım. Fakat yeni bir 1080p monitör almanızı tavsiye ederim bir parçadan kısıp monitör dahil edebiliriz ?
Güç kaynağı bu şekilde daha verimli olabilir ama klavye için de bütçe ayırmak lazım . Onun haricinde sistem neredeyse aynı. Sadece ileride en fazla 4x4 yapabileceğinden RAM' i tek modül tercih etmeli.

Ekran kartı sıkıntı yaratıyor kırpmak lazım.
Z3 Plus' a bu ekran kartını takan birçok kişi var.

Sizce ekran kartından kısmam gerekirmi dengesiz olurmu ? Ben pek anlamıyorum nasıl gerekiyorsa yardımcı olabilirmisiniz ?
Dengesiz olmaz, sadece biraz performans azalır. Aksine diğer bileşenlere göre daha dengeli olur. Bence kartı R9 390 yapıp monitör de bakalım.

Hepinize teşekkür ederim ozaman ekran kartından kırpalım içime sinmişti çok bir tık aşağısında bir ekran kartı kullanabilirmiyiz ? Herkese teşekkür ederim uraştığınız için

Çok dengesiz olmuş bütçe çok kısıtlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…