4000 TL'ye Sistem Toplama

Rymoth

Kilopat
Yer
Tekirdağ / Süleymanpaşa
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Arkadaşlar bu sistem nasıl sizce bir sıkıntısı var mı?
Not: Monitör, SSD, Mouse, Klavye, Kulaklık var. Arkadaşlar sistem önerecekseniz sinerjiden veya vatandan olsun. Bütçe 4000 TL.

Şimdiden teşekkür ederim.

Bu sistemi tavsiye ederim:

Bütçenizi biraz aştı fakat çok daha iyi. HDD almazsanız bütçenize uygun olur.

Eki Görüntüle 355128

Hocam bende sonuna kadar Ryzen'ciyim fakat Intelcilere Ryzen diyince ters tepki veriyorlar. Ağzımı açmadım ben bu arada sistem çok iyi olmuş eline sağlık.

Hocam bende sonuna kadar Ryzen'ciyim fakat Intelcilere Ryzen diyince ters tepki veriyorlar. Ağzımı açmadım ben bu arada sistem çok iyi olmuş eline sağlık.
Ryzen için benimde kötü düşüncelerim vardı. R5 1500X kullanıyorum ve hiç pişman değilim. Stok soğutucu kullanıyorum ve sıfır sıkıntı.

Ryzen için benimde kötü düşüncelerim vardı. R5 1500X kullanıyorum ve hiç pişman değilim. Stok soğutucu kullanıyorum ve sıfır sıkıntı.
Hocam herkes ısınıyor falan diyor ama katılmıyorum ben, arkadaşlarımda 1300x 1700x gibi işlemciler var ısınmadıklarını söylüyorlar.

Eki Görüntüle 355128

bro cidden sistem güzel olmuş teşekkür ederim dikkate alacağım bu sistemi.
yok ben fanboy falan değilim kesinlikle ama forumlarda ve testlerde i3 8100 r3 1500x ten daha iyi o yüzden tercih ettim.

Ben fanboyum. AMD işlemcim ve ekran kartım var. Tavsiye de ederim

Rica ederim.

Hocam herkes ısınıyor falan diyor ama katılmıyorum ben, arkadaşlarımda 1300x 1700x gibi işlemciler var ısınmadıklarını söylüyorlar.
Bende ısınmıyor. Oyunlarda ısı değeri çok iyi. Olması gerektiği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…