MonkeyDGarp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.014 Çözümler 7 13 Nisan 2024 #11 Atakan K dedi: Ekran olarak Honor Pad X9, işlemci olarak ise pek fark yok Samsung önde. Honor'un ekranı da daha büyük ve 120Hz. Sadece film içinse Honor alın. Genişletmek için tıkla... Hocam %90 film. Bir de Clash of Clans hesabım var ona giriyorum o kadar.
Atakan K dedi: Ekran olarak Honor Pad X9, işlemci olarak ise pek fark yok Samsung önde. Honor'un ekranı da daha büyük ve 120Hz. Sadece film içinse Honor alın. Genişletmek için tıkla... Hocam %90 film. Bir de Clash of Clans hesabım var ona giriyorum o kadar.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.052 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #12 MonkeyDGarp dedi: Hocam %90 film. Bir de Clash of Clans hesabım var ona giriyorum o kadar. Genişletmek için tıkla... Honor alabilirsiniz o halde.
MonkeyDGarp dedi: Hocam %90 film. Bir de Clash of Clans hesabım var ona giriyorum o kadar. Genişletmek için tıkla... Honor alabilirsiniz o halde.
MonkeyDGarp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.014 Çözümler 7 15 Nisan 2024 #13 @alperceljk hocam Samsung A9+ tabletin şarjı çok çabuk bitiyor diyorlar doğru mu? YouTuber bir arkadaş Honor Pad X9 ile karşılaştırmış. Honor %50'ye gelmeden Samsung'un şarjı bitiyor. Ayrıca TFT ekran olduğu için görüntü kötü de diyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2024
@alperceljk hocam Samsung A9+ tabletin şarjı çok çabuk bitiyor diyorlar doğru mu? YouTuber bir arkadaş Honor Pad X9 ile karşılaştırmış. Honor %50'ye gelmeden Samsung'un şarjı bitiyor. Ayrıca TFT ekran olduğu için görüntü kötü de diyorlar.