En fazla 4000 TL'ye televizyon arıyorum. Mutfak için alınacak, internet olmasa da olur. Aradığım özellikler FHD olması ve HDR olursa iyi olur ve LED olsun. 32" ve 40" bakıyorum. Daha düşük fiyatlı da olabilir. 32"ler genelde uygun fiyatları. Bu fiyatlarda hangisini almam daha mantıklı olur? Eğer 3000'e falan internetsiz bulursam kalan paraya Android TV box da alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
En ucuz Toshiba 32W2163DT HD 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Toshiba 32W2163DT HD 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV özelliklerini incele, 4.255,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Smart + LED. Sadece kenarları biraz kalın duruyor.
En fazla 4000 TL'ye televizyon arıyorum. Mutfak için alınacak, internet olmasa da olur. Aradığım özellikler FHD olması ve HDR olursa iyi olur ve LED olsun. 32" ve 40" bakıyorum. Daha düşük fiyatlı da olabilir. 32"ler genelde uygun fiyatları. Bu fiyatlarda hangisini almam daha mantıklı olur? Eğer 3000'e falan internetsiz bulursam kalan paraya Android TV box da alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Hi-Level 40HL710 Full HD (FHD) TV 20276769 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Regal 32R654HCY Full HD (FHD) TV 20276669 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Daewoo 32DE54F Full HD (FHD) TV 20276680 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.